7 Favoriete blogposts van 2014

Na het zien van verschillende top zoveel lijstjes op verschillende blogs ook maar eens mijn archieven in gedoken en uitgezocht wat jullie de leukste posts van 2014 vinden. Ik ben uitgegaan van het aantal reacties op een blogpost. Daaraan hecht ik persoonlijk meer waarde aan dan een hoge ranking bij Google en het verkeer wat via deze zoekmachine binnen komt.

De 7 favoriete blogpost van 2014 zijn:

 1. De meest recente spam je blog. Niet echt verrassend want op zulke blogs wordt nu eenmaal veel gereageerd, ook door mensen die je daarna nooit meer terugziet. Maar sommigen blijven ook gezellig terugkomen.
 2. Met stip op 2: Poekie Perikelen. Over het kattenkwaad wat mijn lieve poekies regelmatig uithalen.
 3. Verrassend: de plog van 4 november. Over hoe een dag ineens zoveel anders kan verlopen. Gezellig was hij wel.
 4. Ik schreef een stukje over hoe je blogloving nuttiger kunt gebruiken.
 5. Diary: Random Thoughts n’ lotsa Tea #3. De babbelblogs, ze vallen goed in de smaak. Ook de voorgangers en opvolgers van deze deel drie doen het uitstekend qua reacties.
 6. Een blogje uit januari 2014: A blog a day. Mijn gedachten/ideeën over het waarom wel of niet dagelijks bloggen.
 7. Mijn november 2014. Mijn maandoverzichten blijven ook elke maand weer een leuk aantal reacties opleveren. De maand november voert deze lijst aan.

Favoriet zijn dus veelal de persoonlijke dingen zoals de gedachtespinsels, persoonlijke verhalen, maandoverzichten en plogs. Posts die de echte persoon achter de blog tonen. Maar ook de handige tips met betrekking tot bloggen en de nauw aanverwanten zaken.

Ik ga mijn best doen dit soort blogs te blijven schrijven.

Ook leuk:

14 reacties

 1. Leuk zo’n overzicht van de populairste blogposts. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik een hele tijd vrijwel geen blogs heb gelezen, dus ik ga je top 7 eens op mijn gemak teruglezen.

 2. Wat leuk om zo’n overzicht te zien: geeft je ook gelijk een mooie kijk in waar je publiek goed op reageert. November was wel hip bij jou: zowel een plog als een maandoverzicht hihi, leuk dame!

 3. Persoonlijke blogs blijven ook gewoon leuk om te lezen, het geeft toch weer hoe een blogger is en op die manier leer je iemand steeds wat meer kennen. Op naar weer een mooi blogjaar!

 4. Persoonlijke blogs zijn altijd het leukste om te lezen. Daar gaat het tenminste ergens over en word er niet een één of andere lipstick je aangesmeerd, lol. Leuk overzichtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.