About

Wie, wat en waar

  • Naam: Saskia.
  • Leeftijd: Ik ben van 1974. Het rekensommetje mag je zelf doen 😉
  • Waar: geboren, getogen en nog steeds woonachtig in het mooie Maastricht.
  • Relatie: Ja. Sinds 1998 gelukkig getrouwd met mijn grote liefde René.
  • Huisdieren: poes Lola en kater Aeon (Kater Ozzie †, poes Senna †)
  • Werk: Medewerkster servicedesk.

Bezigheden, hobby’s en ander tijdverdrijf

Zodra het weer het een beetje toelaat haal ik mijn grootste hobby van stal: mijn Triumph Tiger. Ik woon wat dat betreft op een prima locatie, want Ardennen en Eifel liggen op steenworp afstand. ’t Rijden op mijn motor laat me even de stress van alle dag vergeten! Van dagtochten tot weekendjes weg naar complete vakanties richting bergachtige gebieden.

Bovenstaande was voor kort de intro van mijn “about” pagina. Momenteel heb ik klachten aan mijn handen die er helaas voor zorgen dat motorrijden voor nu even op een lager pitje staat. Dat wil niet zeggen dat ik stil zit.

Mijn man en ik hebben sinds augustus 2015 een sta-caravan aangeschaft in de Duitse Eifel, vlak bij de grens van Luxemburg. Deze zijn we als de tijd het toelaat steeds meer ons outdoor-paleisje aan het maken. Onder het kopje Glamping lees je daar alles over.

Om in beweging te blijven en mijn gewicht binnen de perken te houden loop ik regelmatig een rondje hard of ik hang wat aan de gewichten in de sportschool.

Daarnaast heb ik een grote liefde voor muziek, ben ik gek op films en series kijken, chocolade, Sushi, mijn Iphone en fröbelen aan mijn stekje op het www.

meer