About

Wie, wat en waar

  • Naam: Saskia.
  • Leeftijd: Ik ben van 1974. Het rekensommetje mag je zelf doen 😉
  • Waar: geboren, getogen en nog steeds woonachtig in het mooie Maastricht.
  • Relatie: Ja. Sinds 1998 gelukkig getrouwd met mijn grote liefde René.
  • Huisdieren: poes Lola en kater Aeon (Kater Ozzie †, poes Senna †)
  • Werk: medewerkster servicedesk.

Bezigheden, hobby’s en ander tijdverdrijf

Zodra het weer het een beetje toelaat haal ik mijn grootste hobby van stal: mijn Triumph Tiger. Ik woon wat dat betreft op een prima locatie: Ardennen en Eifel liggen op steenworp afstand. ’t Rijden op mijn motor laat me even de stress van alle dag vergeten!

Sinds de aanschaf van de motoren voor ons ook geen zon-zee-strand-vakantie meer. We trekken er bepakt en bezakt op uit met onze motoren, altijd op zoek naar de mooiste bochtige wegen. Tijdens deze vakanties probeer ik de grootst mogelijk zorg te besteden aan een dag-tot-dag verslag. En deze vakantieverslagen kan ik dan ook weer aan te vullen met een andere hobby van me: fotografie! Ik beleef er plezier aan om iets zo mooi als mogelijk op de digitale plaat vast te leggen.

Daarnaast heb ik een grote liefde voor muziek. Ik ben absoluut geen alleseter wat muziek betreft, mijn smaak ‘beperkt’ zich voornamelijk tot ’t metal en rock genre met af en toe een uitstapje naar wat stevigere (neder)pop.

Verder ben ik gek op films (thuis op de bank, niet in de bios) en series, theeleuten, chocolade, Lays Cheese Onion, Sushi, mijn Iphone en fröbelen aan mijn stekje op het www.

meer