About

SaskiaDenkers.nl is het persoonlijk blog van mij Saskia Denkers. Ja, verrassend hé. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

En wie ik ben? Ik Ben Saskia. Geboren en getogen in het mooie Maastricht. Ik woon daar met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola.

Ik reis graag, maar ben ook een ontzettende huismus.

Motorrijden

Ik heb een lange tijd lang motor gereden. Tot ongeveer 2018. Daarna liet mijn lijf mij een beetje in de steek. Maar in mijn motorrij tijdperk, zodra het weer het een beetje toeliet, haalde ik mijn grootste hobby van stal: mijn Triumph Tiger. Ik woon wat dat betreft op een prima locatie, want Ardennen en Eifel liggen op steenworp afstand. ’t Rijden op mijn motor liet mij even de stress van alle dag vergeten! Van dagtochten en weekendjes weg naar complete vakanties richting bergachtige gebieden. Je vind het allemaal terug in de categorie motorrijden.

de wereld ontdekken

Tegenwoordig dus niet meer per motor. Maar de wereld ontdekken doe ik nog steeds erg graag. En van (bijna) al mijn mooie reizen maak ik graag blogs. Middels het menu vind je makkelijk terug waar ik al geweest ben.

Vragen? Stel ze mij gerust via het contactformulier.