Be Biker Aware. Take Another Look

Confronterend filmpje. Toch graag even onder de aandacht brengen.

Het is LENTE en daarmee komt ook motorseizoen weer langzaam op gang.
Men zal na een lange winter weer even aan ons moeten wennen als mede weggebruikers.
Een keertje extra kijken kan dus nooit kwaad.

Be Biker Aware!

Bron foto: Verkeers- en Vervoersberaden Drenthe en Groningen

Ook leuk:

10 reacties

 1. Heel heftig, zo las ik laatst van een oude vriendin die ik een tijd niet gesproken had, dat zijn haar vader in Duitsland heeft verloren, biker dus.. haar moeder is er nog, reed ook zelf.. maar is niet meer degene wie ze was, zo erg. Take another look!

 2. Ik ben de eerste keer gezakt voor mijn rijbewijs omdat ik te veel keek… Inmiddels heb ik mijn rijbewijs alweer meer dan 10 jaar en nog steeds kijk ik heel veel. Liever een keer te veel dan een keer te weinig, met alle gevolgen van dien…

 3. Het is inderdaad weer even wennen. Als motorrijder ben je toch minder zichtbaar. Hopelijk letten de motorrijders zelf ook goed op, want ik moet zeggen dat sommigen (gelukkig lang niet allemaal) zich behoorlijk levensmoe gedragen in het verkeer. En dat vind ik dan weer doodeng.

  1. Net als bij automobilisten heb je altijd een paar rotte appels ertussen. Iemand die wil racen moet zich een dagje circuit boeken.

 4. Wow… Die commercial!
  Ik hoop rond Pasen weer in de Harz rond te rijden en daar stikt het van de bikers.
  Soms schrik ik me echt kapot als ze links en rechts om me heen rijden.
  Een vriend van me is gestopt met motorrijden, puur omdat hij al bijna zo vaak is aangereden door onoplettendheid van anderen (naar zijn zeggen) en tsja, er zitten ook een vrouw en 2 kids thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.