De beste wensen voor 2013

Mijn kerstdagen waren rustig. Niets bijzonders gedaan omdat R. moest werken. Dus vooral genoten van het niets doen, inclusief de paar dagen vóór kerst dat ik vrij was. Iets waar ik stiekem erg aan toe was. De dagen na kerst gewoon gewerkt, zoals meestal. Geef mij maar vrije dagen als de zon schijnt.

Vandaag, 30 December, een dag dat ik het jaar al een beetje afrond. De (zakelijke) administratie voor 2012 is klaar, mijn bureau van allerlei zooi ontruimen, nog wat andere kleine klusjes en de klusjes die standaard zijn in het weekend zoals de strijk en de was. Ondertussen lekker luisteren naar de Top2000. Morgen nog werken en daarna klaar maken om het nieuwe jaar in te luiden.

Dit jaar geen overzichtjes van het jaar (zoals beste films, muziek e.d.) maar gewoon:

De beste wensen voor 2013

Ook leuk:

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.