Favoriet: Druim van Mestreech

Druim van Mestreech

Ben je een koffie en/of thee liefhebber en je bent toevallig eens in Maastricht, loop dan eens binnen bij Blanche Deal in de Wolfstraat. Als je de winkel van een afstandje nadert dan komt je de heerlijke geur van vers gebrande pinda’s, koffie en thee al tegemoet. Eenmaal binnen in de kleine, gezellige en propvolle winkel heb je keuze te over aan allerlei soorten koffie en thee, waaronder mijn favoriet Druim van Mestreech. Verder biedt de winkel diverse lekkernijen en een keur aan allerlei thee- en koffiepotten en aanverwante zaken.

Druim van Mestreech

Ik ben zelf niet zo’n koffie drinker, maar thee daarentegen vind ik heerlijk! ’s Avonds lekker knus op de bank, theelichtjes aan en dan zo’n lekkere pot heerlijke geurende thee op tafel. Enkele jaren geleden kwam ik toevallig in aanraking met de theesmaak Druim van Mestreech. Wat Droom van Maastricht betekend voor de niet-dialect sprekers onder ons. En onlangs ben ik speciaal hiervoor het centrum van Maastricht ingelopen om mezelf weer een van een voorraadje te voorzien.

Druim van Mestreech is op basis van zwarte thee aangevuld met stukjes korenbloem, aardbei en zonnebloem kopjes. Een heerlijke thee met een zachte smaak die ook na even staan nog lekker is.

Ook leuk:

3 reacties

  1. Na het lezen van dit stukje, vorige week ook de stad in geweest om de “druim” te kopen.
    Is inderdaad erg lekker.
    Thanx voor de tip. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.