Dubbele gevoelens

Mooie kilometers kunnen maken. Mooie dingen gezien. Genoten van elkaar, van de rust, van de ontspanning en van het heerlijke weer. Ook de schone berglucht deed weer zijn wonderen. Normaal heb je heimwee naar huis. Ik heb heimwee naar de Alpen, naar Oostenrijk en naar Duitsland met zijn mooie Schwarzwald.

Afgelopen zondag middag reden we Maastricht weer binnen en was de vakantie waar we een heel jaar naar hebben uitgekeken helaas ten einde. Stiekem begin ik dan al te dromen over de dingen die we volgend jaar kunnen gaan doen.

Uitzicht op de Faschinajoch

Aan de andere kant is het ook weer lekker om thuis te zijn. Fijn samen met mijn twee katten die nu heerlijk aanhankelijk zijn. Thuis in mijn eigen bedje wat toch het lekkerste slaap. Mijn eigen douche die het lekkerste doucht en mijn eigen wc-pot die toch het lekkerste zit.

Maar thuis betekend ook: wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Terug naar de orde van de dag.

Het dag-tot-dag vakantie verslag inclusief foto’s en filmpjes is in de maak en zal binnenkort op deze website te lezen zijn. Bij het maken kan ik nog even genieten, even terugdenken aan wéér een mooie reis. En mocht ik het zo tegen Kerst even te moeilijk krijgen… 😉

Ook leuk:

4 reacties

  1. En nu zou het fijn zijn dat het de laatste dagen ook nog even mooi weer wordt. Ik moet nog 3 daagjes werken en dan begint ook mijn vakantie…. Ik wil zon!!!

    Grtz Serena

    1. Ik hoop hard met je mee! Zit nu ook maar wat voor me uit te kijken en hang wat achter de pc. Boekje en mijn dakterras vergezeld met een drankje zou beter zijn… Of misschien dd BBQ nog eens aan of zo :yes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.