Evaward

Een tijdje terug kreeg ik de evaward van morgaine (klik)
Vandaag onder het genot van klein katertje en een enorme mok thee deze maar eens gevuld. Voor de nieuwsgierigen: dat klein katertje komt van een onverwacht avondje uit waar ik eerst niet naar toe zou gaan, toen maar een uurtje en toen smaakte de (eerste kennismaking met, trouwens) guinness wel erg goed 😉

Maar goed, back to bussines, de vragen

Minipaarden of luiaarden?
euh… Ik vind alle dieren even lief!

IJsjes of taart?
Bij goed weer ijsjes! En taart gaat er op zijn tijd ook wel ik. Ligt een beetje aan de gelegenheid.

Series of films?
Beiden! Of een serie films zoals bijvoorbeeld Lord of The Rings of Harry Potter. Ik vind het heerlijk om lekker op de bank weg te kruipen met een dekentje, poezen bij me, wat te knabbelen en lekker veel beeld achter elkaar te kijken. Het maakt me dan niet uit of het een serie betreft of een of meerdere films.

Welke film móet iedereen gezien hebben? En welke juist echt niet?
Er zijn zóveel goede films! Maar als er eentje is met een keiharde boodschap, eentje die je dieper onder de huid gaat zitten en die je je laat huiveren: American History X.
American History X

Wat is je favoriete taart?
Appeltaart! Of appelvlaai. Appelkruimelvlaai. Of zo’n ouderwets hoge taart. Erg smakelijk. Liefst nog een beetje warm van versheid én met een degelijke toef slagroom uiteraard. Ik wil echt nog eens zelf een appeltaart bakken. Ik zit dan alleen met het probleem dat ik dat ding dan zelf helemaal moet opeten aangezien manlief geen appeltaart lust.

Welke stad, naast Berlijn uiteraard, zou je graag eens willen bezoeken?
New York staat erg hoog op de verlanglijst!

Op welke blogpost ben je het meest trots?
Why I Run. Een post die ik schreef tijdens mijn burn-out-achtige klachten en het overnieuw oppakken van mijn hardlopen. Wat sport met je kan doen en hoe spanningen en stress hierdoor kunnen verminderen.

Welke drie bloggers en hun blogs wil je extra in het zonnetje zetten?
Ik volg een heleboel blogs om allerlei verschillende redenen. Ik vind het moeilijk een keuze te maken hiertussen.

Vertel eens iets wat mensen door het lezen van je blog waarschijnlijk écht niet van je weten.
Dat ik slecht met geld kan omgaan, de huishoudelijke administratie en mijn bureau altijd een puinhoop zijn Of het feit dat ik eigenlijk altijd in strijd ben met mijn gewicht? Is dat nieuw nieuws?

Tag / nomineer vijf bloggers aan wie je deze tag doorgeeft.
Ik doe het net als vorige tag die ik kreeg en ik mensen moest kiezen; de eerste vijf bloggers die reageren en deze tag nog niet hebben gekregen mag hem overnemen.

Ook leuk:

10 reacties

  1. Ik ga je een super tip geven voor die appeltaart, hahahaha het is zo simpel, een zelf gebakken appeltaart kun je heeeeeeeeeeeel goed invriezen! En als je dan onverwacht visite krijgt of zo, kun je het er zo uithalen en dan smaakt het alsnog heerlijk. Echt, mijn ouders doen dat ook, of je kunt kleinere bakvormen krijgen, speciaal voor 2 personen en dan even het recept aanpassen naar voor 2 😉 Of je bakt meerdere kleintjes en vriest in.

    Dan hoop ik wel dat je een vriezer hebt natuurlijk, hahaha

    Dank je wel voor het invullen, erg leuk om terug te lezen 😀

  2. Ha, dan ben ik bij deze de vijfde gelukkige die de tag mag overnemen 😉 Enne, ik wil je wel meehelpen om die zelfgebakken appeltaart op te eten hoor! Haha.

    1. haha 😉 Ik zal het onthouden! Mocht ik ooit een appeltaart bakken krijg jij een uitnodiging om naar Maastricht te komen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.