HotSpot: Maison Blanche Dael – Koffiebranderij en Theewinkel

Als rasechte Maastrichtse lijkt het me leuk jullie mee te nemen naar een hotspot in Maastricht. Maison Blanche Dael – Koffiebranderij en Theewinkel.
Dus, mocht je een dagje naar Maastricht in de planning hebben. Sla dan vooral mijn site op in je favorieten, feedreader(s) en/of bloglovin’ account. 😉

HotSpot: Maison Blanche Dael – Koffiebranderij en Theewinkel

Ik schreef ooit al eens een klein stukje over deze winkel en beter omschrijven lukt me gewoon niet.

Ben je een koffie en/of thee liefhebber en je bent toevallig eens in Maastricht, loop dan eens binnen bij Maison Blanche Dael – Koffiebranderij en Theewinkel in de Wolfstraat. Als je de winkel van een afstandje nadert, dan komt je de heerlijke geur van vers gebrande pinda’s, koffie en thee al tegemoet. Eenmaal binnen in de kleine, gezellige en propvolle winkel heb je keuze te over aan allerlei soorten koffie en thee, diverse lekkernijen en een keur aan allerlei thee- en koffiepotten en aanverwante zaken.

Mijn favoriete thee komt er vandaan; Druim van Mestreech.
Onlangs nam ik ook een potje mee met de smaak Avondgenoegen. Avondgenoegen; gearomatiseerde zwarte Ceylon thee met appel, kaneel en amandel, een fruitig en aardse theesoort met een uitgesproken geur en smaak.
Ook deze thee steeg al heel snel tot een van mijn favoriete thee smaken. Zo heerlijk geurig en prettig van smaak. En ook deze thee wordt niet bitter van smaak als hij wat langer staat.

Ik kan nog wel wat doorkleppen over dit leuke winkeltje maar plaatjes zeggen zoveel meer dan 1000 woorden. En gelukkig mocht ik van de eigenaar wat foto’s maken.

Maison Blanche Dael
Maison Blanche Dael
Maison Blanche Dael

Ook leuk:

9 reacties

  1. Al heel vaak voorbij gelopen, maar nog nooit binnen geweest. Drink heel vaak thee en bij koffie ben ik van de makkelijke, zakje of Nespresso.
    Ziet er binnen wel geweldig uit!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.