iPhone App: Instagram

In deze post gaf ik al aan dat ik een aantal apps had gedownload om de camera van (mijn toen nog nieuwe) Iphone4 te testen. Een daarvan was Instagram. Bij het openen van de app werd gevraagd om een account aan te maken. Dat doen we later wel dacht ik toen en de app ging een richting de vergeethoek.

Op Facebook en Twitter zag ik echter regelmatig wél hele leuke foto’s langskomen die met deze app gemaakt waren. Dus vorige week toch maar eens een account aangemaakt.
Ik heb instagram nu een kleine week in gebruik en vind het een hele leuke app; maak je foto, gooi er eventueel een leuk filter overheen voor een apart effect en hij komt in je instagram verzameling te staan, post de foto indien gewenst ook op Facebook en Twitter en daarnaast komt de foto ook terecht in de ‘filmrol’ van je iPhone.
De app bied verder nog de mogelijkheden als browsen door ‘populaire’ foto’s van alle gebruikers, je contacten van Facebook en Twitter toevoegen en reageren op elkaars foto’s.
Wat me verder is opgevallen is dat de app vooral gericht is op het gebruik in combinatie met de iPhone. Zo mis ik bijvoorbeeld een optie om via mijn eigen computer te kunnen browsen naar meerdere foto’s van mijzelf of die van anderen. Ook qua instellingen via een browser zijn de opties maar minimaal. Dit zijn enkel maar kleinigheden die ik als minpuntjes kan aangeven.

Conclusie: een app die de moeite van wéér een account waard is 🙂

Rest mij alleen nog wat voorbeelden te tonen van foto’s die ik afgelopen week gemaakt heb:
Instagram: Ozzie
Instagram: Ozzie
Instagram: Wolken
Instagram: All shiny again

Ook leuk:

4 reacties

  1. Die van jou zijn het bekijken waard, maar heel vaak vind ik de foto’s die via Instagram bewerkt op geupload zijn niet het aanschouwen waard. Geen idee hoe het komt, maar meestal erg lelijk dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.