iPhone App: Retro Camera

Toen ik mijn iPhone4 onlangs in handen kreeg was het meteen testen of de camera er op vooruit is gegaan. En dan is ie! En de fun van fotootjes maken met mijn mobiel keerde daar meteen mee terug. Ik ben van het weekend dan ook op zoek gegaan naar leuke iPhone-apps voor fotografie en heb er een deel geïnstalleerd. Ik zal zo nu en dan een app die mij bevalt aan een nadere test onderwerpen.

Vandaag is dat Retro Camera Plus. Door deze gratis app te downloaden heb je vijf ‘old-skool’ camera’s in één geïntegreerd: The Bärbl, The Little Orange Box, Xolaroid 2000, The Pinhole Camera en The FudgeCan.
Meer uitleg over de soorten camera’s en hun kenmerken vind je op de website. Inclusief een link naar de iTunes en Android store. Want ook voor Android is deze leuke app te downloaden.

retrocamera

Ook leuk:

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.