Kerst (of Sint) Verlanglijst + Cadeau Ideeën

Laatst kwam ‘ie weer voorbij. De jaarlijkse vraag van mams; is je verlanglijstje al klaar?
Ik heb door het jaar heen al wat leuke items opgeschreven zodat het dit jaar wat minder moeilijk zou zijn. En door te delen breng ik jou misshien ook op ideeën.
verlanglijstje

 1. Blog-Boek. Tips en inspiratie voor meer blogplezier.
 2. Blog-Bijbel; De blog bijbel is hét handboek voor naast de laptop als je je eerste stappen in blogland zet of wilt leren van de bekendste Nederlandse bloggers!
 3. Een geurtje zet ik ook altijd graag op mijn lijstje, bijvoorbeeld: Marc Jacobs Lola. Zo’n prachtig flesje past mooi in mijn collectie. Ik ben nieuwsgierig naar deze parfum, maar stiekem wil ik ‘m ook omdat mijn kat Lola heet 🙂
 4. Verder heb ik nog een wax brander op het lijstje staan. Ik wil er graag nog eentje voor op de pc-kamer. Die beton-uitvoering is de favoriet. Behalve online krijg je ze ook bij Intratuin.
 5. Altijd handig; Een extra laadkabel voor mijn iPhone en/of iPad. Verkrijgbaar bij de Hema. In leuke vrolijke kleuren zoals bovenstaande mintgroene.
 6. Ik bezocht onlangs de nieuwe Rivièra Maison winkel in Maastricht. En ik was meteen verliefd op deze stervormige theelicht houders.
 7. (Soep/ontbijt)Kommetjes! Opeens lijken ze allemaal te zijn verdwenen. En je kunt er eigenlijk nooit te veel van hebben. Een nieuwe voorraad van 4 stuks, in donkergrijze kleur (of anders wit). Verkrijgbaar bij Xenos.

Wat wordt er bij jullie gevierd? Sint of Kerst? Of misschien wel beide. Heb jij je verlanglijstje al klaar? En heb ik je eventueel kunnen inspireren?

Ook leuk:

11 reacties

 1. Kerst werk ik meestal en heb ik niet specifiek iets mee. Normaal gesproken altijd sinterklaas, dit jaar vieren we het een keer niet. Alhoewel we wel pepernoten willen bakken en warme chocomel met slagroom ook niet mag ontbreken.

 2. Leuke lijst!!! Toevallig vanmiddag nog 3 extra kabels bij de Hema gescoord, kan ik ze tenminste gewoon overal laten liggen. Naast de bank, naast het bed, in de werktas en nog een reserve. Ideaal…

 3. Wij vieren beide. Sinterklaas is alleen voor de kinderen. En Kerst is meestal cadeautjes met gedichten voor ons. Ik vind die stervormige theelichthouders erg gaaf. En ik twijfel over het eerste blogboek.

 4. Toevallig komt mijn eigen blogbijbel vandaag in de brievenbus. Ook staat inderdaad het Blog boek op mijn verlanglijstje.

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.