Liefde voor Wolken

Wolken luchten, ik vind ze mooi. Ik kan er écht van genieten hoe mooi het soms daar boven in de lucht is. Zowel hier in Nederland als op andere plekken (voor mij voornamelijk Europa) in de wereld.

Geniet je even mee?

23-08-2007 - René @ Blackbird
23-08-2007 – René @ Blackbird // Zonsondergang in het Limburgse
Op weg naar de Timmelsjoch
Juli 2010 – Onderweg naar de Timmelsjoch – Laaghangende bewolking
Beautifull Sunrise
11 Januari 2011 – Beautifull Sunrise // Zicht vanaf mijn werkplek
Ochtendgloren
Augustus 2013 // Ochtendgloren in het Schwarzwald
Na een plensbui
Juni 2014 // Schwarzwald na een plensbui
mooie zonsopkomsten
September 2014 // mooie zonsopkomst vanaf mijn eigen balkonnetje
2014-11-16
November 2014 // Uitzicht bij schoonpaps

De inspiratie voor deze post vond ik op de blog van Marcella.

Loop jij ook vaak naar de hemel te staren?

Ook leuk:

15 reacties

  1. op je rug in het gras liggen, en naar de wolken kijken…
    of op mijn knieën op de bank zitten en dan naar buiten kijken naar de wolken, heerlijk vind ik dat..

    Prachtige foto’s zijn dit

  2. Zo mooi! Ik kan uren naar de lucht kijken. Ik ga regelmatig in de zomer in het gras liggen en naar de lucht kijken. Of in het bos. Tussen de bomen door. Of zoals net, van die scherpe randen om de wolken en dan nog net de zon erachter zien. Heerlijk. Prachtige foto’s!!!

  3. Ik kreeg dankzij Marcella ook al inspiratie voor een soortgelijke blog! Ik kan er enorm van genieten en als ik niet zelf rijd, dan zit ik soms echt omgekeerd in de auto om er maar zoveel mogelijk van te zien!

    1. *kuch* ik heb dat probleem dus ook op de motor. Hihi. Ik heb al regelmatig door de communicatie dingen gehoord als: let wel even op de weg 🙂

  4. Jaaa, wat leuk om te zien! <3 Wat heb jij ook een prachtige plaatjes. Ik vind roze wolken erg gaaf, die waren er vandaag ook. Ik kon ze helaas niet op de foto zetten, dus ik hoop binnenkort op een goeie herkansing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.