Life Lately #11 – Toffe dingen + Ondernemen + Samenwerking

life lately

Zoveel leuke dingen die op mijn pad komen sinds ik heb besloten om een eigen onderneming te starten.

 • 31 Oktober, inschrijving kamer van koophandel. Overmorgen dus al! Yay! Eindelijk alles officieel maken!
 • De website van Sambaband Com Gazz de ik heb mogen voorzien van een mooi nieuw uiterlijk.
 • Binnenkort ga ik een dag online Co-werken met andere ondernemers. Ik hoop die dag veel op te steken van anderen. En natuurlijk is het stukje netwerken ook niet geheel onbelangrijk.
 • Een cursus SEO die ik in november ga volgen om mijn kennis van Zoekmachine optimalistatie verder uit te diepen.
 • Twee toffe instagram challenges die ik ga volgen: Jouw bedrijf zichtbaar met instagram stories en Content planning.
 • En ik heb een erg tof blog event gevonden wat ik graag wil gaan bezoeken: Blogger by Nature. Daar worden ook weer de nodige workshops worden waar ik hopelijk weer veel van zal opsteken.

Ik zit dus erg veel achter mijn bureau op het moment. Is het niet om een website in elkaar te knutselen, dan wel om een manier zoeken om mijn kennis te verbreden of om te netwerken. Over netwerken gesproken, mijn LinkedIn profiel is ook al netjes geüpdate met mijn nieuwe informatie. Voeg me gerust toe as je denk dat we op zakelijk gebied iets voor elkaar kunnen betekenen.

Veel achter mijn bureau dus. Ik had mijn werkplek al laten zien in een vorige post. Misschien viel het niet op, maar ik liet bewust mijn bureaustoel weg van de foto. Een oude, doorleefde en compleet versleten bureau stoel van Ikea. Hij functioneert eigenijk nog goed, maar hij ziet er gewoon écht niet meer uit.

Toen de webshop Emob me benaderde voor een samenwerking, dook ik dan ook gelijk de categorie kantoor in om te zien of er iets leuks voor mij tussen zou staan.
Ik zag deze beauty staan. Mooi wit, wat hopelijk ook zo blijft, en vol met van de heerlijke kussentjes die het zitcomfort verhogen. Hij ziet er gewoon lekker cosy uit! Nadat ik mijn bestelling geplaatst had werd de bureaustoel enkele dagen later netjes thuis afgeleverd. Met de bijgeleverde handleiding stond de stoel binnen korte tijd in elkaar.
En ondertussen zit ik al een week prinsheerlijk op mijn nieuwe stoel! Hij is netjes afgewerkt en het materiaal is mooi en stevig. En in tegenstelling tot mijn oude Ikea stoel rolt hij lekker soepeltjes over de laminaatvloer.

Emob Luxe bureau stoel
Emob Luxe bureau stoel

De online meubelwinkel Emob bied echter meer dan alleen kantoor artikelen. Ze hebben bijvoorbeeld ook een hele ‘afdeling’ voor je baby-uitzet. Of alles om je slaap- en/of woonkamer in te richten. Maar bijvoorbeeld óók super leuke muurstickers.

Genoeg te melden dus deze ‘Life Lately’!
Hopelijk zijn er binnenkort weer wat reguliere blogs te posten. Want dat schiet er op dit moment helaas een beetje bij in. Maar dat zal in de toekomst vast en zeker goed komen.
Heb jij nog mooie dingen te melden die je onlangs hebt meegemaakt?

Dit artikel is ontstaan uit een samenwerking. Ik heb in ruil voor een blogost een artikel naar keuze mogen ontvangen en reviewen.

Geschreven door

Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee in alles wat mij bezighoudt!

1 Comment

 1. Morgaine

  Dit is even abracadabra voor mij, hahahaha maar jij bent er happy mee, dat spat ervan af, dus wens ik jou heel veel succes met deze onderneming!

  X

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Het is al een tijdje wat stiller op mijn blog. Wat niet wil zeggen dat ik stil zit! Integendeel. Ik ben hard aan de weg aan het timmeren. Mooie doelen aan het stellen (waar ik dat eerder niet deed) en deze ook aan het najagen. Ondernemerskriebels Toen begin vorig jaar...

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

Ik vind het altijd heerlijk om terug te kijken hoe mijn blog het heeft gedaan over het afgelopen jaar. Eind 2019 maakte ik een blog over hoe mijn blog en socials gegroeid waren. En zoals in die blog van 2019 ook al aangegeven, ik blog niet om de cijfertjes, maar het...

Dankbaarheidslijstje

Dankbaarheidslijstje

We leven in een hele rare tijd. Het sociale leven staat volledig op zijn kop en we mogen nog maar weinig dankzij die intelligente lockdown. Bij Jenn vond ik deze ochtend een mooi dankbaarheidslijstje. Volgens haar is het in tijden als deze beter om je te focussen op...