Life-update (5)

En zo is alweer bijna een maand om zonder een nieuwe blog te hebben geplaatst. Gelukkig heb ik niet stil gezeten afgelopen tijd. Er is genoeg gebeurd, gedaan en op de planning gezet 😉

 • Ik heb een eigen ‘winkeltje’ geopend op internet: saskia.sjootz.nl. Hierop bied ik mijn mooiste foto’s aan als download of afdruk. Heb je nog een mooie foto nodig voor een banner voor je website of wil je een mooie canvas aan de muur met één van mijn macro foto’s, neem eens een kijkje. Van de prijs op de website gaat een klein gedeelte richting mijn spaarpot.
 • De vakantieplannen zijn zo ver als mogelijk klaar en uitgewerkt. Met dit jaar als grootste uitdaging: Passo di Stelvio. De website naar welke ik link, mag dan over fietsen gaan, wij gaan uiteraard weer met de motor.
 • Naast de ‘grote vakantie’ gaan we binnenkort ook nog met een bevriend motorrijdend koppel richting Moezel.
 • Ja, en dan het heerlijke weer van afgelopen weken. Mij hoor je niet klagen! In April al ’t zomerjack kunnen aandoen op de motor, wie had dat gedacht! Het mooie weer zorgt ook voor de nodige lente-opruim-en-voorjaarspoets-kriebels. Het huisje is lekker aan kant, de ramen zijn gewassen, een ritje milieupark is gedaan en het terras staat klaar voor gebruik. De eerste BBQ hebben we afgelopen vrijdag gehad. En het eerste rode velletje, verbrand door de zon, hebben we ook al mogen insmeren.
 • Iets waar ik al enkele jaren over nadenk, heeft afgelopen andere halve week concretere plannen aangenomen. Ik ga de knoop doorhakken. De stap zetten! Er zijn nog wat twijfels en onzekerheden en natuurlijk een heleboel vragen. Maar ik laat het komende dagen even allemaal bezinken en kom dan hopelijk binnenkort met leuk nieuws!

Ook leuk:

5 reacties

 1. Met al dat mooie weer is het ook zonde om binnen achter de computer te gaan zitten…
  Ik ben ook volop van het mooie weer aan het genieten.
  Ben benieuwd naar je plannen!!!

  Grtz Serena

 2. Over het weer mogen we echt niet klagen. Dat is even lekker de lente in komen en de winter achter ons laten. Ik ben benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.