Lijstjes

Er is niks op de tv. Geen films of series meer op voorraad op de mediastreamer. Mijn boeken heb ik allemaal gelezen. Google reader heeft geen nieuwe items meer staan en mijn favoriete motorforum geen ongelezen posts.

Meestal als ik me verveel, zoals nu, dan gooi ik fotoshop open. Lekker een paar uurtjes ontspannend fröbelen en knutselen, onder het genot van een lekkere cd. Wat wel eens vaker heeft geresulteerd in een nieuwe lay-out voor mijn website. Ik was het ook even van plan. Maar WordPress 3 is uit, en het schijnt dat dat allemaal mooie nieuwe features heeft. Die wil ik dus eerst eens grondig bestuderen. Maar om te bestuderen zal ik eerst mijn blog moeten upgraden. En laat ik daar nu even geen zin in hebben.

Voor de aankomende vakantie heb ik ook nog wel wat “to-do’s” op mijn lijstje staan. Maar die lijst is al zodanig lang aan het worden dat ik geen zin heb om daar aan te beginnen.
Wat ook op mijn lijstje staat is de kleding kast eens uitmesten, maar om daar nú, op dit tijdstip nog aan te beginnen! Nèèh!

Over lijstjes gesproken. Ik heb er nogal wat liggen op het moment. Een paar op papier maar nog meer in mijn hoofd. Allemaal dingen die gewoon eens moeten gebeuren.

Ik denk dat ik maar eens lekker vroeg mijn bed in kruip. Met een kladblok en pen. En eens de lijstjes in mijn hoofd, op papier ga zetten. Maar ook wat dingen wegstrepen.
Rust creëren in mijn hoofd!

Ook leuk:

4 reacties

 1. Over lijstjes hè… dat 100 dingen lijstje kwam ik net tegen, vol allemaal suffe dingen van toen, maar misschien een idee om binnenkort iets mee te doen.
  En weer een lijstje voor op jouw lijstje O-)

  1. Ja, dat soort lijstjes zijn wel grappig. Zal de mijn ook nog wel ergens hebben in een back-up bestand. Misschien leuk om ooit eens in mijn erg lege “about” te verwerken of zo. Of iig een versie/afgeleide daarvan…
   Na de zomer zal mijn site wel weer een metamorfose ondergaan.. misschien dan eens meenemen…

 2. Ja mijn ‘about’ is ook nog steeds leeg haha, wat over mezelf schrijven is nou niet iets wat ik zo graag doe 😛
  Misschien gooi ik die 100 dingen er binnenkort wel weer in, leuker zou zijn het wat aan te passen, maar geen inspiratie ff nu :no:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.