Lummel weekend

Nee, geen tag deze keer Die had ik genoeg de afgelopen dagen 🙂 Even tijd voor een normale blogpost. Een post van Wiebie74 bracht me op het idee voor deze blogpost. Want komend weekend staat een heus pyjama weekend op de planning.

PyjamaDay

Zo eens in de x tijd doen René en ik even een niks-doen weekend. Pyjama tijd. Quality-time for 2. Een echt lummelweekend dus. En dan bedoel ik: knippen op de deur, genoeg boodschappen in huis, ook lekkers natuurlijk. Stapel films, of series. Huissmoking aan. Telefoon op stil of uit. Op Instagram komt misschien nog wel een fotootje voorbij, maar voor de rest zal ook de social media op een laag pitje staan. Ik heb voor mezelf ook nog een (haar/gezicht)maskertje en scrubje en crème klaar liggen voor wat tutteltijd in de badkamer.

Dit weekend even wat Me-time dus. Ik meld me maandag wel weer met een overzichtje de maand Augustus

En jij, neem jij ook wel eens me-time. Of een heuse Pyjama dag / weekend?

Ook leuk:

6 reacties

  1. Ik heb gisteren een lummeldagje gehouden, pas ’s avonds aan gaan kleden omdat ik een feestje had. Heerlijk, lekker beetje hangen.

    P.S. Voor de test of voor de rest?

  2. Grappig dat mijn blog weer inspiratie heeft opgeleverd! Een pyamaweekend, of dag, lukt me echt niet, dan zou ik echt het gevoel hebben dat mijn dag nog niet is begonnen maar gewoon zo wat aan lummelen, ja, daar ben ik zeer bedreven in! Ook wel een goed idee om social media of in ieder geval je mobieltje, op stil te zetten. Zou ik ook eens moeten doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.