Mijn Augustus 2017

Mijn Maand

Januari 2016 was het laatste maandoverzicht wat ik maakte. Echt een hele tijd geleden. Maar wel een van de leukste dingen op mijn blog.
Dus vanaf deze maand pakken we de draad weer lekker op.
Alleen in een iets andere vorm als dat mijn vorige overzichten zijn.

Sporten

Op 11 augustus bracht ik mijn geliefde sport maatje Tomtom Spark naar de klantenservice van de Media Markt. Ik heb het sporthorloge nog net geen jaar en ontdekte eerder in die week dat het horloge bandje bijna geheel was doorgescheurd. Tot op vandaag heb ik hem nog steeds niet terug *huil*
Dan maar hardlopen op ouderwetse manier met hulp van Runkeeper.
Ik ging iets vaker, maar maakte maar drie keer een foto:

Aeon en Lola

Daar knuffelde ik ook weer heerlijk mee 🙂 Het blijft een onafscheidelijk setje.
Lola haar favoriete speeltje is een fel gekleurd elastiekje.

Blogs

Ik schreef de volgende blogs.

Shoppen en vakantie inluiden

De rest maand was verder niet veel bijzonders te melden. Het was vooral werken en uitkijken naar de weekenden. Een weekend gingen we nog richting onze caravan om deze voor de vakantie in orde te maken en nog wat kleine klusjes te doen.
Woensdag middag 30 augustus begon dan eindelijk mijn vakantie! Wat heb ik daar naar uitgekeken zeg.
We besloten onze vakantie te beginnen in onze eigen mooie stad Maastricht. drankje op een terrasje. En beetje shoppen, ik haalde nog wat leuke dingen voor in huis bij Dille en Kamille (binnenkort shoplogje online). En tot slot lekker uiteten (sushi!!)

Dat was ‘m voor deze maand.
Meer van dit soort foto’s zien, volg me dan op instagram.

Ook leuk:

12 reacties

  1. Heerlijk vakantie, ik mag nog even wachten, midden sept. begint mijn vakantie, hahaha en in eigen land kan ook zo mooi zijn en in eigen stad, mits je dus in een stad woont als Maastricht 😉

    Geniet ervan!

    X

  2. Echt super leuk dat je het bloggen weer hebt opgepakt! Dus nu lekker vakantie vieren? Naar de caravan dan of wordt het een andere bestemming? Geniet er in ieder geval lekker van!

    1. We hebben meerdere plannen. Maar inderdaad ook een paar dagen genieten op de camping en van daar uit wat dagtochten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.