Mijn December 2017

Mijn Maand

December was een drukke maand met veel afspraken in de agenda. Vooral veel leuke dingen. Zoals etentjes en date-night. Maar ook een driedaagse PHP-cursus. Ik bezocht de nieuwste Star Wars – The Last Jedi. Ik stemde voor de Top2000 en bracht ook een bezoek aan het top2000 café. Kijk je mee naar Mijn December 2017.

Mijn December 2017 – Happy Moments

Ik ging voor wat inkopen naar de stad, dat in het kader van Magisch Maastricht, altijd prachtig versierd is.

Ter voorbereiding op de komende Star Wars (The last Jedi) keken we Star Wars: Episode VII: The Force Awakens kijken. Lekker met de kaarsjes aan.

Ik had een drie daagse cursus PHP in Nieuwegein. Bij thuiskomst doodmoe van de pittige cursus en de lange reis naar huis, dus maar lekker onder een dekentje gekropen om te cocoonen!

Een etentje met collega’s stond er ook nog op de agenda. Om de tijd te doden tussen einde werkdag en etentje begon bracht ik wederom een bezoekje aan Magisch Maastricht. Dit keer liep ik ook even de vrijthof op waar elk jaar de kerstmarkt en het reuzenrad te vinden is.

Verder boekte ik mooie successen met Weightwatchers. Zoals in deze blog te lezen is, zat ik halverwege mijn streven van -15 kg. Succesjes zijn er om gevierd te worden en postte onderstaande foto op instagram.

19 december gingen René en ik naar Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi. Voor wie hem nog niet gezien heeft, ik verklap niets, maar hij is zo gaaf!!
Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi

Kerstshoppen

Zo vlak voor kerst hebben wij altijd date-night. Op een vrije dag gaan we dan gezellig kerstshoppen en uiteten. We kozen dit jaar voor onze eigen stad. Naast wat reguliere boodschappen stond eigenlijk alleen mijn kerstcadeautje op de planning, een paar nieuwe hardloopschoenen. Om vervolgens lekker te gaan uiteten bij ‘scharrels en scharen’ op de Vrijthof. Ik had nog nooit kreeft gehad, dus de keuze was heel snel gemaakt. Dit smaakt dus uitstekend.
Een dag later mijn tweede kerstcadeautje gescoord, een mooi leren bandje voor mijn Apple-watch.
Ook zoiets stoers, een vriendin had een kaartje over voor het Top2000 Café. Aangezien de kaarten voor het tijdslot 7.00 tot 8.30 waren betekende dit dus heel vroeg opstaan. En als ik zeg vroeg, dan bedoel ik ook vroeg. Om 3.45 ging mijn wekker! Maar het was de moeite waard. Ik stond op een gegeven moment zowat met mijn neus bovenop Gerard Ekdom.

Sporten

De maand december was duidelijk een succesvolle hardloopmaand. Ik kocht nieuwe schoenen, liep mijn langste afstand ooit en liep bijna mijn snelste 5k, het scheelde maar enkele seconden.

Aeon en Lola

Ik maakte afgelopen maand bijzonder weinig foto’s van mijn poekies. Ik was waarschijnlijk drukker met ze uit de kerstboom te plukken 🙂

Mijn December 2017: Aeon

Blogs

In de maand december schreef ik de volgende blogs:

Best nine 2017

En omdat december toch al een maand van terugblikken is sluit ik graag af met mijn negen ‘most liked’ instagram foto’s van 2017.

Ook leuk:

24 reacties

 1. whahahahahaha je opmerking over de katten, bezig met ze uit de kerstboom te plukken, ik zie het voor me! Geweldig!

  Nu blijf ik daar ook hangen bij die opmerking, prachtige foto trouwens ook al is het er maar eentje 😉

  Bovenal wil ik jou/jullie een heel fijn nieuw en gelukkig nieuwjaar toe wensen, dat al je dromen en wensen voor het komende jaar uit mogen komen. Be carefull what you wish for, it might come true 😉

  X

 2. Leuk om te lezen, ben eigenlijk altijd wel fan van dit soort persoonlijke berichten! En als je nog een leuke kerststad zoekt, ik ben dit jaar in Dusseldorf geweest. Ook erg leuk!

 3. Ik ben dus net naar de nieuwe star wars geweest. In 4DX! Dat was echt zo kicken. Oh en goed dat je het zegt. Ik moet ook nodig meer leuke foto’s maken van de poezen. Ze zijn zo leuk! Hopelijk deel jij er deze maand ook weer meer. Altijd leuk.

 4. Wat goed dat je zo vaak gaat lopen, ik wou dat ik dat ook kon volhouden, haha! En heerlijk dat je zo vaak naar Maastricht bent geweest, ik kom er niet supervaak maar vind het zo’n mooie stad 🙂

 5. Wat een heerlijke maand heb je achter de rug! Wat tof dat je zo lekker gaat met WW en dat je je hardlooprecord verbrak!

 6. Altijd leuk zo een terugblik op je maand. Ik vind het knap dat je tijd hebt om al die foto’s te maken.Ik vergeet de helft van wat ik gedaan heb. hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.