Mijn Februari 2015 – Hardlopen en Lekker Eten

Hoe mijn februari was? Nou vooral heel sportief. En ook nog eens boordevol lekker eten! Kijk je mee?

1 Februari:
Zoals ik al zei, februari was een sportief maandje. Eind januari kocht ik bij Action een KettleBell voor een paar centen. Op 1 februari deed ik met een lekkere stevige kettlebell workout. Iets wat ik nog vaker deze maand zou doen.

01-02-2015 KettleBell Workout
KettleBell Workout

2 Februari:
Ook weer regelmatig op met menu, een lekkere gezonde Smoothie. Deze is gemaakt van banaan en bosbessen.

02-02-2015 - Banaan-Bosbes-Smoothie
Banaan-Bosbes-Smoothie

#hardlopenmetevy les 7 alweer. Dit zou tevens de laatste eer zijn dat ik mijn rondje deed op mijn roze asics.

#hardlopenmetevy les 7
#hardlopenmetevy les 7

3 februari: Fluffy Aeon lag zó ontzettend lekker relaxt in zijn mandje!

03-02-2015 - Fluffy Aeon
03-02-2015 – Fluffy Aeon

4 februari: Een paar hardloophandschoentjes gekocht. Geen overbodig luxe met deze kou! Vooral in de ochtenden zijn ze erg welkom.

04-02-2015 - Warme hardloophandschoenen
04-02-2015 – Warme hardloophandschoenen

5 februari: Eindelijk eens gedaan wat ik véél eerder had moeten doen: een paar echte goeie hardloopschoenen aanschaffen!

05-02-2015 - Nieuwe hardloopschoenen
05-02-2015 – Nieuwe hardloopschoenen

6 februari: De nieuwe spulletjes moeten natuurlijk wel getest worden! #hardlopenmetEvy les 9!!

06-02-2015 - Aankoopjes meteen uitproberen
06-02-2015 – Aankoopjes meteen uitproberen

8 februari: DateNight 🙂 We besluiten eens niet op de bank te blijven hangen maar eens ouderwets een potje te gaan poolen. We sluiten de gezellige middag af met een etentje bij ons favoriet Maastrichts restaurantje. Ik had een overheerlijk toetje.

12 februari: Nog altijd op de gezonde toer! Hardlopen en smoothies! Het is gewoon lente buiten!

Ik at nog meer lekkere dingen deze maand 🙂 Banaan-ei-pannekoekjes en tijdens een thuiswerkdagje trakteerde ik mezelf tijdens de lunch op een speltcracker met heerlijk beleg!

21 februari: Ja, ik heb de smaak goed te pakken. #HardlopenMetEvy les 16. Op naar de 5k!
Tevens merk ik, dat met de update van mijn iPhone naar iOS 8.1.3 de camera niet meer werkt zoals het zou moeten. Foto’s vanaf een bepaalde afstand zijn verre van scherp 🙁 Goed balen, voraal omdat de iphone 6 plus bormaal zulke ontzettende mooie scherpe foto’s maakt.
2015-02-21

27 februari: Zo lekker als het de hele maand ging met hardlopen, zo’n dipje had ik aan het einde van de maand. Ik zag zo ontzettend op tegen les 19! Ik zocht motivatie via de social media, en kreeg deze gelukkig ook. Ik trapte mezelf nog eens extra onder de kont om te gaan.
En ja!! Rock it baby!! Les 19 in tha pocket! Did it!! 10 minuten aan een stuk lopen.

De laatste dag van de maand besteed ik nuttig. Met het zonnetje dat naar binnen piept en de lente die in aantocht is besluit ik alvast met een klein stukje voorjaarsschoonmaak te beginnen. Ik mest de kledingkast eens goed uit met als resultaat dat ik van de week vier zakken oude kleding bij H&M kan droppen voor een kortingsbon. Ook mijn make-up tasje moet eraan geloven. Sommige kleuren kunnen gewoon écht niet meer!
2015-02-28

Februari had veel hardloopkilometers. Ik ben gewoon hartstikke trots op mezelf. Mede doordat ik weer zo lekker aan het sporten ben en ook best goed op mijn eten let, verdwijnen de stress kilo’s bijna als vanzelf. Op naar die motorbroek, op naar de lente, op naar mooi zonnig weer!

Was jouw februari ook zo’n topmaand!

 

Ook leuk:

12 reacties

 1. Goed bezig zeg! Hardlopen heb ik inmiddels maar uit mijn hoofd gezet, daarvoor werkt mijn knie echt niet mee dus ik hou het bij gewoon lopen en zelfs dat wil momenteel niet helemaal zoals ik het zou willen. Verder was februari een maandje van uitersten, genoeg leuke dingen maar ook een ellendig gevoel vanwege een mega winterdip…

 2. Ben benieuwd naar die Kettlebell!
  Goed dat je zo aan het hardlopen bent, je gaat snel vooruit zo te zien! Daar mag je zeker trots op zijn! Ik vind hardlopen ook heerlijk 🙂 lekker buiten zijn. Heb deze maand ook veel gerend. Een goede sportieve maand voor ons beiden dus!

 3. Heerlijk dat je zo sportief bezig bent geweest. Hardloophandschoenen had ik ook moeten hebben. Ik hoop dat ik ze nu ergens in de sale tegen komt aangezien de lente en zomer eraan komen 😉

  Leuk overzicht!

  1. Uit ervaring kan ik je wel aanraden een goed paar te laten aanmeten bij een speciaalzaak. En even niet voor budget te gaan 😉

  1. Voorlopig vind ik de vijf km genoeg. Als ik dat zo’n twee a drie keer per week kan lopen ben ik tevreden 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.