Nieuwe host, nieuwe jas.

De verhuizing naar mijn nieuwe host (inclusief wordpress en database) was gelukkig zo gepiept.
Maar het oog wil ook wat, ik was ondertussen zó uitgekeken op mijn oude lay-out die al meer dan twee jaar online stond. Tijd voor iets nieuws. Een nieuwe jas voor mijn website. Zodat ik weer zin krijg om mijn site te openen en nieuwe berichten te posten.

Bij deze presenteer ik mijn nieuwe lay-out. En hier en daar is er nog wat klein fröbelwerk om af te maken, en moeten nog wat plugins (opnieuw) geinstalleerd worden. Daar kan ik me de komende kerstvakantie lekker mee bezig houden. O, en ik zoek ook nog een leuke naam voor deze lay-out, dus als iemand een leuke naam weet voor deze grijs-hout/zacht-roze lay-out, je weet het reactie veld vast wel te vinden.

Ook leuk:

8 reacties

    1. Css leren is eigenlijk niet zo moeilijk. Gewoon ‘klein’ beginnen, heb ik ook gedaan. Lokaal op je pc een kleine webpagina aanmaken en gewoon knutselen aan de hand van de duizenden tutorials die op het web te vinden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.