Nieuwe Layout

Een dagje knutselen en fröbelen in WordPress en Photoshop, et voilá een nieuwe jas voor mijn blog. Ik ben nog niet helemaal tevreden, maar de hoofdlijnen zijn klaar. Ook zijn nog niet alle plugins geactiveerd. Het kan dus zijn dat nog niet alles helemaal goed werkt.

Verder nog op de planning: herziening van categorieën en tags, want dat zijn er gewoonweg te veel. Ook de featured images (uitgelichte afbeeldingen) moeten nog eens goed onder de loop genomen worden. Kortom, nog zat te doen. Maar ik wilde niet nog langer wachten met de boel online te zetten.

Ook leuk:

18 reacties

  1. Leuk hè, even knutselen aan je blog! Ik weet niet hoe je lay out er eerst uit zag (ben nu net per toeval op je blog terecht gekomen), maar het ziet er mooi uit zoals je het nu hebt. Lekker rustig.

  2. Ziet er erg leuk uit! Rustig en overzichtelijk. Sommige lay-outs die de grid style hebben zijn irritant om te overzien haha

  3. Ik zie je blog altijd op smartphone versie (daar is je header altijd (en nog steeds) blauw) en weet niet hoe je blog er eerst uitzag.
    Nu op full versie met de foon gekeken en leuke header!
    Zowel foto’s op die manier als ook het lettertype.

  4. Ziet er netjes uit!!! Ik heb een tijdje geleden ook wat categorieën gedumpt, beetje meer bij elkaar zetten. Dat zoekt ook ineens stukken makkelijker…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.