Online shoppen met korting, zó doe je dat!

Mijn gedrag als ik online shop: ik vergelijk enkele shops met het product dat ik graag wil. Ik kies de goedkoopste shop uit en ga vervolgens ook nog op zoek naar een kortingscode. Want shoppen met korting is leuk! Korting krijgen geeft je een goed gevoel. En daar waar er centjes bespaard of terug verdiend kunnen worden ben ik graag haantje de voorste!

Prijsverschil

Zo kocht ik laatst een nieuwe fotocamera. Blijkt mijn aanschaf een paar dagen later 20 procent goedkoper te zijn vanwege een 20 jarig verjaardagsfeestje. Ja, natuurlijk rij ik daar graag voor terug naar MediaMarkt. Gelukkig doen ze absoluut niet moeilijk over prijsverschil en kreeg ik een mooi bedrag terug.

Kortingscode

Ja, korting is leuk. Ik koop en vergelijk regelmatig bij de verschillende online shops. En voor ik iets online koop, ‘Google‘ ik dus altijd even of er toevallig niet ergens een kortingscode te halen valt. Gratis tip van Sas, want niet iedereen weet dat het internet vol staat met bruikbare kortingscodes die toch al snel een paar procent korting opleveren. Doen dus!

Bonusway.nl

Zo kwam ik laatst de website Bonusway tegen. Bonusway is een cashback platform waar je niet alleen unieke kortingscodes en acties vindt voor al je online aankopen, maar ook nog eens geld terug krijgt als je via Shopkorting een bestelling plaatst.

Proef op de som met Bonusway

Aangezien ik weer nieuwe voorraad van mijn favoriete repen nodig had, besloot ik een account aan te maken en de boel eens uit te testen. Ik klikte via de website door naar Body & Fit en deed mijn bestelling. Op het moment van bestellen was er helaas geen kortingscode verkrijgbaar, maar mijn aanschaf zorgde wel voor een cashback bedrag van € 0,60.

shoppen met korting

Alle kleine beetjes helpen

€ 0,60 is niet veel. Maar alle kleine beetjes helpen. Toch? En aangezien Shopkorting.nl écht een enorm breed aanbod van 1.600 bekende webshops heeft zou deze cashback al snel kunnen oplopen.

Niet alleen bonusway is een optie om geld te besparen op je online aankopen. Ik heb nog meer Bespaartips voor je online aankopen.

Dit artikel is ontstaan uit een samenwerking. Dankjewel voor het lezen, hierdoor kan mijn blog blijven bestaan.

Geschreven door

Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee in alles wat mij bezighoudt!

10 Comments

 1. henk

  Ik kijk ook wel eens op die sites met kortingscodes, maar vrijwel altijd zijn het van die totaal nietszeggende kortingen of kortingen die je op de gewone bedrijfssites ook krijgt.

  Reply
 2. Felice Veenman

  ik maak wel eens gebruik van Groupon, dat werkt prima

  Reply
 3. Nicole Orriëns

  Ik kijk ook altijd wel even of ik ergens een kortingscode kan vinden. Bij het afrekenen staat er ook altijd zo’n speciaal vakje : )

  Reply
 4. Deborah

  Kijk een blog waar ik wat aan heb als fanatiek online shopper! Thnx!!

  Reply
 5. Nadia

  Ik Google ook altijd of ik een kortingscode kan vinden! Scheelt toch altijd weer… Daarnaast maak ik gebruik van een online spaarprogramma waarmee ik punten spaar die ik in kan wisselen voor cadeaubonnen… Als ik het niet vergeet 😉

  Reply
 6. Francis

  Ik doe ook altijd eerst alles Google-en en vind vaak ook wel een code voor korting haha. Blijf toch een Nederlandse he!

  Reply
 7. Tania

  Ik ben ook wel iemand die eerst een beetje gaat rondkijken waar het het goedkoopste is

  Reply
 8. Linda

  Ik check altijd even of er een kortingscode is inderdaad. Die cashbacks zijn wel handig! Ga ik eens uitzoeken 🙂

  Reply
 9. Jenn

  Ik kijk bij het shoppen ook altijd even of ik een kortingscode kan vinden, of een paybackactie via bijv. euroclix. Alle beetjes helpen, en soms scheelt het zelfs behoorlijk.

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Bespaartips voor je online aankopen

Een hele poos geleden deelde ik al eens een blog met leuke, makkelijke maar vooral vanzelfsprekende bespaartips. Bespaartips zoals vooraf je boodschappenlijstje maken en daarbij letten op week-aanbiedingen. En dat groente weggooien zonde is, want je kunt er altijd nog...

Anti Vocht Tip voor Caravan, Camper of Boot

Anti Vocht Tip voor Caravan, Camper of Boot

Een DIY en budget tip, daar houden we allemaal wel van. Toch? In deze blog deel ik een anti vocht tip voor je caravan, camper of boot. Maar je kunt dit ook toepassen in je kledingkast, kelderruimte, zolder, in de auto tegen condensvorming op de ruiten, of je sporttas...

Een Kastje Per Dag

Een Kastje Per Dag

Een kastje per dag. Elke dag één kast opruimen! Opruimen volgens een heel eenvoudig en goed te doen plan. Zorgt deze manier van opruimen en ontspullen voor een opgeruimd huis en meer rust in het hoofd? Ik neem de proef op de som! Ik hou van een opgeruimd huis. Alles...