Ozzie op instagram

Ozzie, ondertussen 17½ jaartjes oud en mijn vriend door dik en dun, doet het schijnbaar nogal goed op Instagram gezien het aantal likes hij regelmatig krijgt.
Leek me leuk om eens een overzichtje samen te stellen van zijn heerlijke snoet en dito slaaphoudingen.

Lekker slapen*purrr* Bij vrouwtje genieten *purrr*Lekker slapen*purrr* Bij vrouwtje genieten *purrr*Ijsjes vind ik ook lekkerLekker slapenBeetje ziekBeetje ziekLepeltje Lepeltje met SennaLekker slapenIk kan ook mooi poserenLekker slapenDuh!Ik kan ook mooi poseren

Mij volgen op instagram, dat kan: SaskiaNL

Ook leuk:

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.