(P)Inspiratie: Kist als Bijzettafel

Ik hou van Pinterest. Gewoon relaxt plaatjes kijken. Pinterest is een heerlijke bron van inspiratie.
Ik deelde al eens eerder een pinterest-plaatjes-inspiratie-overzicht van hoe ik het graag in huis zou willen. Van dat ‘White, Wood and shades of Grey’ principe ben ik nog altijd niet afgeweken. Dingen die vervangen en/of opgeknapt worden in huis, gaan in deze stijl. Zie bijvoorbeeld mijn opgeknapte eethoek. Langzaam maar zeker creëer ik zo een bepaalde rust en eenheid in mijn interieur.

Wat ik ook tegen kwam op Pinterest; een kist als soort van bijzet tafel! Een leger- of scheepskist. Of een mooie dekenkist. Hoe ouder hoe beter. Geweldig! Ik werd er helemaal enthousiast van. Dat wil ik ook graag. En het liefst natuurlijk als DIY project.
Een bezoekje aan de kringloop leverde helaas nog niets op. Maar de zoektocht is nog niet over. Er zijn nog zat rommel- en vlooienmarkten. En het is ook niet iets wat ik gisteren al in huis moet hebben.

 

image

image

image

Meer (p)inspratie vind op mijn speciale @ Home || kist-board, waar ik meer verzameld heb dan alleen wit.
En volgen, dat mag 🙂

Ook leuk:

16 reacties

  1. Echt mooi, ja! Ik denk alleen dat je heel vaak naar de kringloop zal moeten voor zo’n kist, want die zullen wel snel weg zijn…

  2. Zo’n kist is inderdaad súperleuk! Je hebt er veel bij de Xenos, maar zelf zou ik -als ik jou was- heel veel tweedehands winkels afgaan. Wedden dat je daar vast een heel leuke kan vinden? Veel succes met je zoektocht 🙂

  3. Die bijzettafel ziet er echt mooi uit zeg. Daar gaan mijn handen ook wel van kriebelen. Ik hoop dat je snel iets vind wat wel aan je verwachtingen voldoet en dat je dan ook de slag kan gaan. Leuk! X

  4. Ik ben sinds kort ook wat actiever aan het pinnen. Die app is slecht voor je portemonnee!!!
    Die kisten zijn ontzettend leuk… Vooral in België hebben ze van die markten waar je zulke dingen vaak krijgt. Volgens mij in Maaseik, maar dat weet ik even niet meer zeker…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.