Shoplog: Dille en Kamille

Dille & Kamille shoplog

In Maastricht op het Amorsplein ligt nog niet zo heel lang een Dille en Kamille. Jeuj!! Echt zo’n winkel waar ik graag even een uurtje rondneus en waar ik me écht moet inhouden om niet de halve winkel leeg te kopen. Zo kocht ik bij het eerste bezoek een thee-ei (dat valt mee, toch?).

Afgelopen woensdag kocht ik iets meer, maar wist me nog goed in te houden.

Dille en Kamille Shoplog

Kijk je even mee wat ik allemaal kocht?

Dille en Kamille Shoplog

Dille en Kamille Shoplog

Twee geurkaarsen in de geuren Rosemary/Thyme en Wild Fig/Grape. De Wilde Vijg, Druif laatste heeft al een avondje gebrand, de geur is subtiel en prettig. Ik heb vaak bij geurkaarsen dat je de geur bijna proeft, veel te sterk, en dat heeft heeft deze gelukkig niet. Binnenkort de Rozemarijn/Tijm eens proberen. Deze geurt in het glaasje al iets pittiger.

Dille en Kamille Shoplog

Een mooi theelichtje! Dat had ik écht nog niet, duh! Het feit dat het vlammetje door de gaatjes heen speelt vind ik gewoon heel gezellig uitzien.Dille en Kamille Shoplog

En dit vind ik ook altijd zo heerlijk; geurzakjes! Ik gooi ze altijd in mijn kledingkast. Als je dan die kamer in loopt, hmmmm. Ik kies altijd voor een beetje frisse geur. Ik kocht er gelijk twee. Een voor thuis en één voor de kledingkast in de caravan.

En dan nog een een lekker zakje dubbelzoute drop.

Nou, ik heb me toch netjes weten in te houden he 🙂

Ken je deze winkel? En zo ja, wat blijft er bij jou altijd aan de handen plakken? Heb je nog tips voor me?

Ook leuk:

15 reacties

  1. Ik ken deze winkel zeker! Alleen niet vanuit onze stad, en in Amersfoort vroeg ik vorig jaar, waarom niet in Almere? Het concept dus… Dille & Kamille zit alleen in historische panden van minimaal zoveel 100 jaar oud of zo… iets minder misschien, nee! Almere is te jong en kent nul historische panden, daarom zal het hier nooit verschijnen in de stad… Een Dille & Kamille…

    Dus tips heb ik niet, gezien ik er eens per jaar eens naar binnen stap, en gek genoeg, met lege handen ook weer naar buiten kom, ik neus er wel graag, zie ook echt wel dingen dat ik denk ja.. tegelijk, heb ik het echt, heel echt nodig? 😉

  2. Ja, deze winkel zit gelukkig ook sinds enige tijd in Groningen en ja, ik kom er echt niet met lege handen vandaan. Ik heb sowieso altijd thee maar ook inderdaad die geurkaarsjes en geurzakjes. Echt zo’n winkel waar je me uit moet trekken.

  3. Wat een leuke spulletjes heb je gekocht. Ik blijf het een fijne winkel vinden, ook al kom ik er weinig. Iets met wonen in een dorp 😉 Winkel zit niet echt om de hoek, maar blijft leuk om eens in de zoveel tijd in te snuffelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.