Terug naar normaal

We zijn alweer bijna een weekje terug van onze motorvakantie. Wederom een heerlijke week gehad. Deze keer korter bij huis. Traditiegetrouw zal ergens deze week het verslag verschijnen.

En hoewel ik nog tot 11 juli vakantie heb probeer ik alvast weer in het normale ritme terug te komen. En dan vooral wat betreft eten en sporten! Tijdens mijn vakantie let ik eerlijk gezegd nergens op. Maar wat een teleurstelling toen ik afgelopen maandag op de weegschaal stapte. De P90X Workouts doe ik nog regelmatig, ook trap ik nog regelmatig op de crosstrainer, maar het fanatisme is er een beetje vanaf. Ik lees veel over ‘start to run’ en de mooie behaalde resultaten. Het spul staat al op mijn pc, nu nog starten. Misschien een mooie combi zoeken tussen de drie?

De afgelopen week bestond nog uit nagenieten, de laatste spullen opruimen en met Lief genieten van onze vrije tijd samen. Zaterdag zijn we nog gaan shoppen, zondag familie bezoekjes gedaan, maandag hebben we een bezoekje gebracht aan circuit Zolder om wat scheurende motoren te zien en dinsdag een heerlijk 4-landen tourtje gedaan per motor.

De zaterdag shoppen, wat eigenlijk oriënteren zou zijn voor een nieuwe motorjas voor mij, resulteerde in een heuse Rukka Jas. Een hele mooie aanbieding hing in de rekken en toen René zei ‘neem maar mee, cadeautje’ was ik als een kind zo blij. 😀
Rukka!!

Dinsdag natuurlijk mijn nieuwe motorjack meteen uitgeprobeerd. Mooie tour door Nederland, België, Luxemburg (tanken voor 1.33!) en Duitsland.
4-landen tourtje
Tanken a €1.33

Ook leuk:

4 reacties

  1. Dat is bijna voor niks, 1.33 maar om daarvoor nu nar Luxemburg te gaan… Ik tank meestal in Susterseel wel 1.52 en ik hoef er niet voor om te rijden.

    1. We rijden er ook niet speciaal voor naar Luxemburg. Maar als de plannen er toch zijn, tja, dan zorg ik dat mijn tankinhoud zo leeg mogelijk is 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.