Tien

Gezien bij ZoSaar en Serena.

1. Waarom creëerde je deze blog?
Dat hele verhaal staat beschreven onder het kopje about/domein. Ja ja, ik heb mijn about gedeelte onlangs onder handen genomen.
Nog steeds vind ik bloggen een leuke bezigheid. Ik ben gek op reacties krijgen op de de door mij geplaatste blogjes. Ik probeer dan ook altijd een leuk onderwerp te zoeken, hoe moeilijk dat soms ook is.

2. Wat voor blogs volg je?
Veelal persoonlijke blogs. Ze staan allemaal netjes in mijn Google-reader. Google reader heeft als voordeel dat ik tijdens een verloren kwartiertje op bijvoorbeeld mijn werk, ook daar even mijn rss feeds kan bij lezen.
Aan linkjes plaatsen doe ik niet meer.  Mensen die reactie(s) achterlaten krijgen vanzelf een link op mijn website en die website(s) bezoek ik dan ook altijd graag. Vandaar uit klik ik dan ook altijd even door naar andere websites. Zo ontdekt je vaak nog leuke nieuwe blogs.

3. Wat is je favoriete make-up merk?
Als ik mijn toiletmapje zou omkiepen, zul je een willekeur aan merken aantreffen. Geen vast merk dus. Van budget tot merk.

4. Wat is je favoriete kleding merk?
Ik heb veelal ‘basic’ kleding, zoals spijkerbroek met een bloesje, jasje of truitje/shirtje en een paar lekkere stevige laarzen. Ik kom dus graag in winkels als Esprit en H&M, maar soms ook C&A (lekker budget).

5. Wat is een onmisbaar make-up product?
Absoluut Mascara! En met stip op 2 eyeliner.

6. Wat is je favoriete kleur?
Het is eigenlijk geen kleur: zwart. Trek mijn kledingkast maar eens open, op een enkel kleurtje na is alles zwart wat de klok slaat.

7. Wat is je favoriete parfum?
Jean Paul Gaultier Classique.

8. Wat is je favoriete film?
Ik heb best een aardige lijst met favoriete films waaruit ik geen keuze kan maken

9. Welk land wil je bezoeken?
Ooit wil ik eens naar Ierland en/of de Schotse Hooglanden. En dan natuurlijk, het liefst per motor! :bike:

10. Wat wil je liever vergeten? Dat je mascara op een oog bent vergeten of dat je blush bent vergeten op te doen op één wang?
Ooit heb ik eens vergeten mijn BH aan te doen. En ik heb helaas geen makkelijk op zijn plek blijvend cupje B :ow:

Ook leuk:

7 reacties

  1. Kan me ook niet voorstellen dat iemand gedurende het opmaken een oog of een wang vergeet en ik vergeet toch aardig wat. Bijvoorbeeld de make up van de vorige dag even verwijderen en als een soort koalabeertje naar buiten stappen of gewoon vergeten mijn haar te kammen.

    Hm, nu klink ik net Ma Flodder. Zo vaak gebeurt het ook weer niet hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.