Top2000 2017

TOP2000

Traditie getrouw heb ik mijn top 2000 lijst weer ingevuld. Net zoals bijna alle voorgaande jaren. Vorig jaar stond mijn blog even op inactief, daarvan dus geen blogpost, maar ook toen heb ik netjes mijn lijstje gevuld. Ik merk dat ik ondertussen vrij trouw ben aan mijn muziek favorieten. Door de jaren heen veranderd mijn lijst nauwelijks. Of er moet een dijk van een nieuwe plaat komen zoals nu het geval is met Sound of Silence van Disturbed.  Mijn bijdrage voor Top2000 2017 zal dan ook weinig verrassing geven.

Nu ik zo kijk zie ik dat ik Muse helemaal niet meegenomen heb. Ook ben ik vergeten om een vrije keuze in te dienen voor een andere favoriete band van me, Alter Bridge met Blackbird. Ach ja, zo is er elk jaar wel iets dat er niet helemaal goed is aan mijn lijstje. Het maakt de fun op 25 december 09.00 uur tot 31 december 00:00 uur er echt niet minder om!

Top2000 2017

Mijn Top2000 van 2017 is als volgt ingediend. Geen specifieke volgorde qua populariteit, maar gewoon zoals ze op het moment van indienen in mijn hoofd naar boven borrelden.

Top2000 2017
ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA – MR. BLUE SKY
METALLICA – MASTER OF PUPPETS
METALLICA – ONE
MR. BIG – TO BE WITH YOU
QUEEN – DON’T STOP ME NOW
QUEENSRŸCHE – SILENT LUCIDITY
FOO FIGHTERS – THE PRETENDER
VAN HALEN – WHY CAN’T THIS BE LOVE
BOSTON – DON’T LOOK BACK
DISTURBED – THE SOUND OF SILENCE
MICHAEL JACKSON – BILLIE JEAN
SIMON & GARFUNKEL – BRIDGE OVER TROUBLED WATER
SUPERTRAMP – SCHOOL
KISS – SURE KNOW SOMETHING
THE CURE – A FOREST
THE SWEET – THE BALLROOM BLITZ
HEART – ALONE
MEAT LOAF – BAT OUT OF HELL
SCORPIONS – STILL LOVING YOU
BON JOVI – LIVIN’ ON A PRAYER

Dien jij ook elk jaar trouw jouw lijstje in? Of geef je niks om de Top2000?

Ook leuk:

14 reacties

  1. Wat leuk om te zien én wij hebben een aantal dezelfde nummers ingediend 🙂 FooFighters, Simon&Garfunkel en Supertramp. Het is echt een traditie om elk jaar naar de top 2000 te luisteren, ik ben er mee opgegroeid en het hoort echt bij de laatste dagen van het jaar voor mij.

  2. Niet zon fan van de top 2000 er staan naar mijn mening te veel oud bollige nummers in. Wel leuk om te zien dat zoveel trouwe fans elk jaar weer aan de slag gaan met de lijst en het luisteren. Mijn schoonvader zeg zelfs wekkertjes om zijn favoriete nummers niet te missen ?

  3. Ik luister eigenlijk nooit echt naar de top 2000! Omdat ik moet werken mis ik dan elke keer de helft. Maar het lijkt mij wel leuk om naar het cafe te gaan

  4. Oh ja, ook hier is ie al ingediend, ik doe wel elk jaar meestal wat anders op 1 plaat na, Crazy for you van Madonna is altijd de eerste die ik op zoek 😉

    En ook de vrije keuze dien ik aardig in, niet voltooid maar de groep Venice mag meer aandacht dan slechts The Family Tree 😉

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.