Travel Wishlist #2: Venet Gipfelhütte

Ook wauw

IK schreef al eerder over plaatsen waar ik graag nog eens heen zou willen. Dit zijn voornamelijk citytrips en ze staan nog altijd op de wishlist. Er is echter nog een wensje bijgekomen: salpen bij Venet Gipfelhütte.

Tijdens onze laatste vakantie in Oostenrijk waren we met een kabelbaan, gelegen naast ons hotel in Zams, naar 2150 meter hoogte gegaan om daar een hapje te eten en te genieten van het uitzicht bij Panorama-Restaurant Venet .
Helaas was het die dag ietwat regenachtig en koud, maar dit maakte het uitzicht niet minder spectaculair.

Uitzicht op 2150 m
Uitzicht op 2150 m

Venet Gipfelhütte

Bij datzelfde panorama-restaurant ligt ook hotel Venet Gipfelhütte. En man, wat zou ik daar eens willen overnachten. Al is het maar voor één nachtje! Het ‘On top of the world’ gevoel. Dat uitzicht!
Met een glaasje champagne, ‘what the heck’ voor mijn part een blikje Lidl-cola met een rietje, in een dampend heet bad liggend en genietend van het uitzicht.
*Zucht* *Zwijmel*

venet01
venet02

Heb jij nog plaatsen waar je eens zou willen overnachten, ‘Just for the fun of it’?

laatste 2 afbeeldingen afkomstig van: www.venet.at/de

Ook leuk:

10 reacties

  1. Dat ziet er prachtig uit. Ik zou wel een keertje naar zo’n hotel op de malediven willen met van die huisjes in het water en een glazen vloer, zodat je de vissen ziet zwemmen.

  2. Zeker een leuke plek om te overnachten, wat een uitzicht! Waar ik nog zou willen overnachten? Lijkt me wel leuk om een nacht op een onbewoond eiland door te brengen of in een superdeluxe resort op zo’n bounty eiland…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.