Tuesday Tunes: Mr. Big – Goin’ Where The Wind Blows

Vandaag geen nominatie uit mijn top2000 lijstje, maar wel een band die daar wat mij betreft écht wel vaker in mag voorkomen.

Geen idee wat het is, maar al jaren ben een een beetje boel verzot op de band Mr. Big. En dan heb ik het niet over het kapot gedraaide ‘To be with you’ wat iedereen wel kent. Deze band heeft echt wel meer juweeltjes op zijn naam staan.

Eén van die julweeltjes vandaag in mijn Tuesday Tunes namelijk Goin’ Where The Wind Blows.
Het nummer staat origineel op Hey Man (1996). Maar ook op de verzamelaar Big, Bigger, Biggest! The Best Of Mr. Big, waar ik ‘m van ken.
Én staat op het heerlijke relaxte Deep Cuts: The Best of the Ballads, welke ik gisteren pas ontdekt heb.

En we hebben tegenwoordig zoiets als Spotify. Ha! Dus behalve een enkele video kan ik gewoon nog meer heerlijke muziek delen. Dus mocht je in de mood zijn voor heerlijke easy rock muziek deze dinsdag, be my guest 🙂

Meer mensen met een crush voor deze heerlijke Amerikaanse band?

Ook leuk:

6 reacties

  1. Dit is een goed nummer. Toen ik een puber was stonden ze eeuwen op nummer één met de hit Be With You. Ik krijg de kriebels als ik het nummer hoor. Zonde, want waarschijnlijk is de rest wel heel goed.

  2. MR. Big Geweldige band. Een super samenraapsel van mensen die hun sporen in de muziek allang hebben gemaakt. Als we het hebben over een Paul Gilbert op gitaar, die al jaren muziek maakte via Racer X en meerdere bands, alsmede solo projecten. Billy Sheehan op bas, die sommigen nog kenden van David Lee Roth (check op youtube Yankee Rose) Om maar 2 bandleden te noemen.
    Kneiters van explosief gitaar spel, prachtige ballads en leuke meezingers.
    Ik hou ervan. En ieder zijn/haar eigen mening. MR. Big is een band waar iedereen wel iets mee kan hebben. Alleen moet je er wel voor open staan.
    En inderdaad, kijk eens iets verder dan to be with you en wild world.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.