Tuesday Tunes: Queensrÿche – The Lady Wore Black

Queensrÿche

In 2009 zag ik ze voor het laatst. Een positieve indruk heeft de band toen niet op me achter gelaten.

Mijn reactie van toen: Afgelopen zomer, tijdens Bospop 2009, bleek maar weer eens dat Queensÿche en met name Geoff Tate (zanger) zijn beste tijd heeft gehad. Stoppen op het hoogtepunt was misschien een betere oplossing geweest.
Natuurlijk was het leuk om de mannen weer eens te zien spelen, de sfeer zat er goed in, maar Geoff haalde bij lange na niet alle noten zoals ‘ie vroeger zo lekker kon. Maar oude tijden herleefden en het was heerlijk meeblehren op die geweldige muziek die Queensÿche ooit wist te maken.

Wat wil het geval, Queensrÿche heeft een nieuwe zanger; Todd la Torre en daarmee is ook het vuur van vroeger terug terug als ik de beelden op YouTube mag geloven.
Afgelopen zaterdag bereikte mij ook het bericht dat Queensrÿche in April Nederland aandoet. Nog nooit hadden we zo snel kaartjes in ons bezit 🙂

Queensrÿche

Ik verheug me nu al enorm op dit concert. Lekker mee brullen met Queen of the Rÿche, Take Hold of the Flame en bijvoorbeeld onderstaande nummer.

Een keer raden welke band de komende drie maanden veel vaker uit mijn boxjes zal schallen…

Ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.