Verveeld

Er staat voldoende op mijn “to-do”-lijstje. Zoals verder gaan met het opruimen van de zolder. Het strippen, schuren, plamuren en schilderen van de trap. Of de huishoudelijke taken zoals die berg strijk die me telkens vragend aankijkt, een tripje naar een milieu-perron zodat die zooi ook weer weg is, of de kledingkast die schreeuwt om een opruim-uitzoek-en-wegsmijt ronde. En dan nog de motorkleding die na een zomer (welke zomer :-S ) lang rondtoeren een schoonmaak en verzorg beurt kan gebruiken.

Mijn pc wil ik ook graag eens van een nieuwe, verse Windows voorzien, want het prulletje begint aardig aan de trage kant te raken. Mijn weblog-motor mag ook naar versie 2.3 geupdate worden. En hoe langer ik er naar kijk hoe meer ik zin krijg om dan ook meteen de boel van een nieuwe lay-out te voorzien.

Ik kan ook leuke dingen gaan doen. Bijvoorbeeld een blokje om met de motor en dat combineren met een bezoekje aan pap en mam. Of de fotocamera pakken en eens lekker het bos in om een frisse neus te halen en mooie plaatjes te schieten.

Maar op een of andere vage manier ben ik vandaag eigenlijk alleen maar lui. Gigantisch lui en verveeld.
En eigenlijk is dat ook best wel eens lekker… 😉

Ook leuk:

7 reacties

  1. Wow een berg strijk die vragend kan kijken… Mijn berg strijk heeft beentjes en gaat vanzelf richting kast als ik het maar lang genoeg laat liggen. Weliswaar ongestreken dan… (ik moet toch eens mijn slaapkamer opruimen!)

  2. :pompom: :wave: :dance: :yes:even de h.groetjes van hier uit,almelo,alles gelezen,mooi hoor,heel veel geluk in je leven gewenst,greetings ,jan :bier: :koffie: 😀 :pompom:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.