Vrolijk Pasen

Pasen. Ik heb er zelf eigenlijk helemaal niets mee. Vaak doen we wat familie bezoek, maar verder niets bijzonders. En als je een echtgenoot hebt die in de volcontinu-dienst werkt wil het nog wel eens gebeuren dan je zo’n ‘feestdag’ als vandaag gewoon in je up thuis bent. Dan gebruik ik zo’n dag als deze als een echte “me-time” dag.

Zo heb ik vanmorgen lekker lang uitgeslapen. En lang is bij mij meestal tot een uurtje of half negen. Vervolgens met een gezond ontbijtje wat gelummeld achter mijn pc om blogjes bij te lezen. Daarna een beetje strijk en wat rommeltjes in huis weggewerkt. Sportkleding aangetrokken en mijn work-out gestart. Bij het doen van mijn oefeningen was (gelukkig) goed te merken dat mijn gekneusde rug aan de betere hand is.

Daarna heerlijk ontspannen onder de zonnebank om aan mijn kleurtje te werken. Zelfs nog even weggedoezeld. Toen opnieuw de keuken in om een lunch te maken. Aangezien ik geen zin had in brood of crackers heb ik me een lekkere smoothie gemaakt van appel en druifjes. Smaakte prima en tevens weer de nodige vitamientjes binnen gekregen.
Na het plaatsen van dit blogje vertrek ik voor een uurtje richting badkamer met allerlei lekkere spulletjes. Nog meer me-time! Ik krijg mijn dag wel om.

Vrolijk Pasen!
happy-easter

Ook leuk:

5 reacties

  1. Een redelijke dag om ook even eruit te zijn. De continu ben ik gelukkig al een hele tijd uit. Ik kon niet slapen na een nachtdienst. Een paar fijne dagen Sas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.