Winaktie – Wereldkaart op Canvas

Altijd al een mooie wereldkaart op canvas aan je muur willen hebben?
Dan heb ik een een hele toffe winaktie voor je. Ik mag namelijk een wereldkaart op canvas ter waarde van €119,95 weggeven.

Wereldkaart op Canvas

Je mag je wereldkaart op canvas uitzoeken op wereldkaarten.nl in een uitvoering en kleur die bij jou en je interieur past. Je hebt de keuze uit meer dan 100 verschillende unieke designs. Mooi voor bijvoorbeeld boven de bank, op de slaapkamer of de kinderkamer. Of misschien zelfs om cadeau te doen voor Valentijnsdag.

Meedoen?

 • Laat hieronder een reactie achter dat je graag meedoet. Let op dat je een geldig e-mailadres gebruikt, want ik benader de winnaar per mail.
 • Deze winaktie delen op Facebook? Graag!!
 • Volg mij op Instagram en Facebook en Twitter. Voor elke volg een extra winkans.
 • Deze winaktie loopt tot 5 februari 20.00 uur.
 • Ik maak de winnaar bekend op 6 februari. Ik kies de winnaar via onlinenaamloten en deel de winnaar op Facebook.

Deze winkatie word mede mogelijk gemaakt door fotocadeau.nl waar je bijvoorbeeld ook terecht kan voor een gave foto in glas.

WINAKTIE GESLOTEN EN DE WINNAAR HEEFT EEN MAIL ONTVANGEN!

Geschreven door

Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee in alles wat mij bezighoudt!

26 Comments

 1. Wanda

  Absoluut een aanrader voor je woning! Ik heb vorig jaar zelf een wereldkaart mogen ontvangen, dus ik ben voorzien, maar een andere blogger wordt er ongetwijfeld heel er blij van!

  Reply
 2. Lilian

  Wat een coole winactie! Ik ben normaal gesproken helemaal niet van de winacties, maar we zijn nu toevallig op zoek naar zo’n kaart. Ik beheer namelijk een geschiedenismagazine, Historiek, en het leek ons leuk om zo’n kaart aan te schaffen, zodat we die kunnen gebruiken als we bijvoorbeeld op markten staan. Zodat we een beetje de aandacht trekken. En de rest van de tijd hangen we hem boven mijn bureau 🙂 Dus zou echt héél blij zijn als ik deze win. Ik volgde je al op Twitter, maar nu ook op Instagram & Facebook. Ik ga duimen! 🙂

  Reply
 3. Felice Veenman

  ik denk dat ik de enige ben….ik hou niet van kaarten op de muur…..Mnalief kwam laatst met oude landkaarten aanzetten, in de hoop dat ik dat dan wel leuk vond…maar helaas…

  Reply
 4. Lizzie

  Superleuk! Ik heb er helaas geen plek voor, maar t zijn hele toffe dingen!!

  Reply
 5. Karin

  Leuk, Saskia! Ik doe graag mee 🙂

  Reply
 6. Frederique

  Wij hebben al een paar kaarten in huis hangen, ik houd er erg van. Mooi ook zo op canvas.

  Reply
 7. Henk

  Ik had een oude topografische schoolkaartaar die is de laatste verhuizing niet ongeschonden doorgekomen. Zou dus een mooi alternatief voor zijn!

  Reply
 8. Jacqueline

  Het past niet in ons interieur, maar bij ons Dave zou die heel mooi staan in zijn studeer annex slaapkamer boven. Ik ben echt helemaal niet zo geografisch maar hij wel. Net zoals ons pap weet hij ook heel veel te liggen. Ik verdwaal echt overal. Wereldreis is niet aan mij besteedt. Misschien kan ik in de leer bij hem

  Reply
 9. Jouvence.nl

  Wat leuk dat je een wereldkaart mag weg geven.

  Reply
 10. Stefaan De Winter

  Ik zou heel graag meedoen 🙂 dus ik laat al wat kaarsjes branden dat ik een kansje maak op dit leuke hebbeding!

  Reply
 11. Nicole Orriëns

  Zo’n wereldkaart aan de muur vind ik altijd erg leuk. Top dat je er eentje mag weggeven zeg. Veel succes met de winactie.

  Reply
 12. Xarifa

  Wat een leuke wereld kaart! Ik vind ze altijd mooi om te zien. Die van de Xnos het mooiste!

  Reply
 13. Rory

  Ik mocht er destijds ook een uitzoeken, alleen we hebben geen plek meer op onze muren. Het hangt al ‘vol’ (nou ja, valt wel mee, maar ik wil niet alles helemaal volhangen. Ik zie graag ook nog witte stukken muur 😉 met kunst en schilderijen. Wel een hartstikke leuke winactie en prijs hoor, want ik keek destijds al meteen naar zo’n wereldkaart voor in de kinderkamer. Ontzettend grappige varianten zitten ertussen.

  Reply
 14. Ingrid Poisson

  Ik doe graag mee voor een See it all met kompas-wereldkaart.

  Reply
 15. Manon

  Leuk dat je het mag weggeven! Zelf heb ik er al eentje gekregen. Ze zijn van goede kwaliteit!!

  Reply
 16. Marcelina

  Wat een gave winactie zeg! Lijkt me heel gaaf zo’n wereldkaart 🙂

  Reply
 17. Marianne Scholten

  Geweldig. Ik heb toevallig vorige week een kaart voor de slaapkamer van mijn zoon besteld. Mijn dochter wil er ook graag één, die met verfspatten. Ik loot dus graag mee!

  Reply
 18. Marieke

  Ik heb zelf een wereldkaart ontvangen. Ik vind ze prachtig!

  Reply
 19. Marly

  Dit is een leuk idee voor de kamer van mijn dochter!Dus ik doe graag mee aan deze leuke win actie. Geen idee welke zij leuk zal vinden, er is zoveel keuze…

  Reply
 20. Anita H.

  Ik doe graag mee!

  Reply
 21. Peter

  Ik doe graag mee!

  Reply
 22. Tamara

  Leuk! Ik doe graag mee. Dit zou mooi staan in ons nieuwe huis.

  Reply
 23. Bianca Fenna

  Als ik zo’n gigantische geweldige wereldkaart zou winnen, zou ik gillen van blijdschap. Sinds mijn verhuizing heb ik een kale muur boven de bank die wacht op een super mooie opvulling. Een wereldkaart zou er geweldig mooi staan, vooral die met de roze tinten past enorm goed in dit meiden huis. Duimen dus

  Reply
 24. Eveline

  Een baby-wereldkaart voor onze dochter zou ontzettend gaaf zijn! Ik ben zelf dol op reizen en hoop haar veel van de wereld te mogen laten zien 🙂

  Reply
 25. Karlijn van den Heuvel

  Wat een gave actie!!?? Schitterend voorop onze studeerkamer!? Ik maak hier graag mijn man Roy blij mee voor Valentijnsdag. Wat zal hij dit gaaf vinden!??

  Reply
 26. Bryan

  Leuke prijs om weg te geven! Veel succes aan iedereen!

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Je matras vervangen. Wanneer doe je dat?

Je matras vervangen. Wanneer doe je dat?

Nog niet zo lang geleden attendeerde mijn facebook herinneringen mij erop dat wij ons bed alweer 6 jaar hebben. Na vijftien jaar waterbed, stapten wij toen over naar een boxspring met matras topper. Wordt het niet langzaam tijd voor een nieuw bed? Hoe lang gaat een...

Zwart in huis | Zwarte woonaccessoires

Zwart in huis | Zwarte woonaccessoires

Zwart is een kleur die steeds meer gezien wordt in en om het huis. Zo zie ik steeds vaker zwarte kozijnen met zwarte raamdecoratie zoals bijvoorbeeld zwarte jaloezieën. Of oude houten kasten die zwart geverfd worden en zo een tweede leven tegemoet gaan. Een trend die...

Tips voor meer sfeer in de slaapkamer

Tips voor meer sfeer in de slaapkamer

Misschien heb je het meegekregen, misschien ook niet, maar onze slaapkamer heeft een fijne grote opknapbeurt gehad. We wilden vooral méér sfeer in de slaapkamer creëren. Waar het eerst vier witten muren en een bed was, hebben we nu gekozen voor een tikkeltje hotel...