Zomervakantie? Wat te doen doen?

Zomervakantie? Wat te doen doen?

Normaal gesproken weet ik wel hoe de zomervakantie besteed gaat worden. We zoeken naar wat mooie bochtige wegen, het liefst in een bergachtige omgeving, Enkele meren voor het mooie uitzicht zijn ook welkom. We boeken een fijn hotelletje en zetten enkele routes uit. Liefst met een bergpasje of een andere mooie weg. Op de dag zelf is het motoren bepakken en gaan.
Maar sinds een jaartje of twee is bovenstaande niet meer zo vanzelfsprekend aangezien ik klachten aan mijn handen heb die meer dan 1 dag  motorrijden helaas onmogelijk maken.
Het is dus zoeken naar een goed alternatief. Vorig jaar hebben we onze vakantie doorgebracht op de camping. Dit jaar willen we, als het even kan, weer een voor ons onbekend stukje van de wereld verkennen. En dat hoeft ook nog niet eens zover weg te zijn. Wie helpt?

Zomervakantie? Wat te doen doen?

Zomervakantie? Wat te doen doen?
Hoewel sommigen hun hele reisjaar alweer gepland hebben zitten wij nog in dubio. We weten het gewoon niet. Vooralsnog is de datum gepland en hebben we als ‘back-up’ nog altijd de camping waar we kunnen verblijven. Maar voor de rest is alles nog blanco.

Waar houden we van! Natuur en rust. Bergen en water. Mogelijkheden tot het (veilig en betaalbaar) huren van bijvoorbeeld motoren en/of een auto. We zijn allebei verzot op (zuid) Duitsland en Oostenrijk. Aangename (zomer)temperaturen zijn het meest ideaal.

Waar houden we absoluut niet van! Bakken aan het strand of elke dag aan het zwembad hangen. Zon-zuipen-kotsen. Massa toerisme en drukke steden. Liefst ook niet te veel kinderen aanwezig. Hete temperaturen.

Wat zouden we wel eens zouden willen doen. Roadtrippen, al dan niet op de bonnefooi. Een rondreis per camper. Een zonnig eiland bezoeken waar we lekker tot rust kunnen komen maar waar ook weer voldoende te zien en te doen is.

Kortom, wie helpt ons aan dé tip. Liefst betaalbaar en op redelijk korte termijn te boeken of te realiseren/plannen.

Ook leuk:

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.