Home » 100 Days Summer Challenge – Update

100 Days Summer Challenge – Update

100 Days Summer Challenge

De 100 Days Summer Challenge is halverwege. Vorige week donderdag, 17 mei kreeg ik een mail dat de eerste 50 dagen om zijn. Hoe vergaat het mij? Lig ik op schema? Ik vertel je er alles over in deze update.

100 Days Summer Challenge – Update

Alsof de duuvel ermee speelt. Vlak na het aanmelden voor deelname aan de challenge kreeg ik ineens best hevige rugklachten. Klachten die ik wel vaker heb, maar nu zodanig dat ik toch eens advies heb gevraagd bij een fysiotherapeut. Ik ben nog steeds in behandeling en het gaat gelukkig langzaam maar zeker de goede kant op, maar het heeft wel wat roet in het spreekwoordelijke eten gegooid. Vaak de dag of dagen na een behandeling had ik best hevige Rugpijn. Pijnen die mij liever plat op bed of bank deden liggen dan een potje te gaan sporten. En als ik al ging sporten, dan vaak alleen maar redelijk rustige cardio. Daarnaast zijn we ook veel op de camping geweest. Iets wat ik van te voren niet had meegerekend. Maar goed, een stukje ontspanning is ook niet onbelangkrijk 😉

Ik had de challenge dus al een beetje naast me neer gelegd, wetende dat ik minimaal 42 keer toch niet zou gaan halen. De mail dat ik halverwege zou zijn met de challenge triggerde mij mijn gemaakte Excel lijst toch eens te bekijken. Halverwege zou inhouden dat ik nu zo’n 21 keer geweest zou moeten zijn. De teller op mijn Excel lijst staat op 17 keer sporten. Nog niet eens zo heel ver verwijderd van het uiteindelijke doel. En eigenlijk dus ook geen reden om het op te geven. Eerder een reden om een tandje bij te zetten.

Over een twee en een halve week staat ook Maastricht Mooist op de agenda. Mede door mijn rugklachten ook daar niet mijn volledige training aandacht aan kunnen geven. Het is even niet anders. Toch zal ik zondag 10 juni gewoon aan de start verschijnen.

I’ll keep you posted!

Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: