Home » 100 Days Summer Challenge

100 Days Summer Challenge

100 Days Summer Challenge

Ik ga het gewoon proberen! Meedoen aan de 100 Days Summer Challenge. De 100 Days Summer Challenge is de uitdaging via mijn sportclub om 100 dagen minimaal drie keer per week (42 keer totaal) te sporten en daarbij eveneens de poging je lichaam summerproof te krijgen.

100 Days Summer Challenge!

Niet alleen middels een online omgeving en/of app, keuze uit trainingsschema’s en mogelijkheden tot het bij houden van je voortgang. Maar ook met een lichaamsmeting vooraf, tijdens en achteraf word de 100 Days Summer Challenge extra aantrekkelijk gemaakt. Ook maak je bij het behalen van de 100 Days Summer Challenge kans op leuke prijzen. Maar dat laatste is niet waarvoor ik deelneem.

Waarom ik mee doe?

Ik zoek een manier om mezelf te motiveren vaker naar de sportschool te gaan. Mijn inschrijving voor deze challenge is tevens een mooie kans om naast mijn Weight Watchers traject nog meer aan mijn lichaam te werken. Ook wil ik ook een sterker en fitter lichaam voor mijn deelname aan de Maastricht Mooiste op 10 Juni. Want ook deze uitdaging staat nog altijd prominent in mijn agenda aangestreept.

Vanaf morgen, zaterdag 31 maart, gaat de challenge van start! Spannend! Ik hou je op de hoogte van mijn voortgang middels mijn blog, of via een kort bericht op mijn facebook pagina.

Let’s Do this!

Volg:
Share:

14 Reacties

  • Saskia
   Auteur
   30 maart 2018 / 22:28

   Ja, dankje!

 1. Bianca Ronday
  31 maart 2018 / 23:24

  You go girl!! Echt super dat je zo’n sterk doel hebt gesteld. Dat zorgt voor de juiste focus.

 2. 1 april 2018 / 1:18

  Ben je al lang bezig met ww? Ik hoorde niet zulke positieve verhalen over het nieuwe programma. Heel veel succes met je challenge. Ik ben drie dagen geleden weer begonnen met een koolhydraatarm dieet

  • Saskia
   Auteur
   5 april 2018 / 21:56

   Ik ben nu zo’n vier maanden bezig en ongeveer 10 kilo lichter. Het nieur programma heb ik zelf niet zo’n moeite mee aangezien ik niet lang met het oude programma gewerkt heb.

   koolhydraat arme gerechten heb ik er ook tussen zitten, omdat deze vaak heel weinig dagpunten kosten ?

 3. 1 april 2018 / 11:10

  Heel veel succes! Knap dat je gaat beginnen en keep us updated.

 4. 1 april 2018 / 18:37

  Heel veel succes! Kanttekening is dan weer wel dat ik net gelezen heb dat zo’n 100 dagen challenge niet altijd aan te raden is. Het ligt er aan wat je doel is. In 100 dagen 10 kilo afvallen lijkt me niet te doen, bijvoorbeeld. En als ik eerlijk ben vind ik 3 dagen per week sporten ook niet te doen XD Waar haal je de tijd vandaan? Maar als je er lol in hebt is er natuurlijk geen reden om het niet te doen. En ti worden voor een run is een mooi doel, waar je goed naar toe kan werken, denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: