Meteen naar de inhoud
Home » 12 most liked

12 most liked

Eind december. De tijd van de terugblikken en jaaroverzichten. Het was en het is nog steeds een heel raar jaar. Dus vooral dit jaar vind ik het erg belangrijk terug te blikken. Vanaf maart werk ik thuis, blijf ik zoveel mogelijk thuis en hou ik mijn kringetje bewust heel erg klein. Maar ik probeer er op een of andere manier toch gewoon het beste van te maken binnen de mogelijkheden die we wel hebben. Bij deze dan ook even terug naar de mooie momenten die 2020 toch had. Kijk je mee naar mijn 12 most liked op Instagram?

Most liked Januari 2020

De foto met de meeste likes in januari was onderstaande. Een foto uit 2013, van onze reisje naar Disneyland Paris, die ik hergebruikte om mijn blog, 7 Redenen om een pretpark te bezoeken te promoten op instagram.

Disneyland Paris

Most liked Februari 2020

De foto met de meeste hartjes op instagram van februari. Genomen vanaf het pleintje bij de Mestreechter Geis richting Stokstraat. Een week voor de carnaval, de week waarin Maastricht langzaam rood, geel en groen kleurt.

Stokstraat-Maastricht

Most liked Maart 2020

Onderstaande foto had op instagram niet alleen de meeste likes in Maart, het blijkt ook mijn meest gewaardeerde foto ooit te zijn. Het was een hele indrukwekkende dag.

Meer lezen kun je in mijn blogs over Auschwitz-Birkenau en Krakau.

Auschwitz-Birkenau

Most liked April 2020

Elke maand even kijken welke foto het het beste deed. In April deze dus. De meeste likes gingen naar een paar hardloopschoenen. Hihi, helemaal begrijpen zal ik het nooit, maar wel altijd blij met elke ‘vind-ik-leuk’.

Hardloopschoenen

Most liked Mei 2020

De foto met de meeste likes op Instagram in Mei is deze foto van Aeon. Hij lag op mijn bureau, prinsheerlijk te genieten van het voorjaarszonnetje. Hij geniet er zo van dat ik de hele dag thuis ben. Negentig likes mocht mijn prinsje ontvangen!

Aeon Lekker languit op mijn bureau, genietend van het voorjaarszonnetje.

Most liked Juni en juli 2020

Vlak voor mijn vakantie begon poste ik onderstaande foto. Even wegzwijmelen bij de mooie vakantie die we gehad hebben in september 2019. Tijdens onze rondreis door Florida, waar we het superleuke Key West bezochten. En schijnbaar ben ik niet de enige die dit een leuke foto vind.

Key West

Most liked Augustus 2020

Ik ben niet de enige mini-fan. Mijn nieuwe toffe kart trekt behoorlijk wat likes op instagram in de maand augustus. Nog steeds super blij met mijn auto.

Mini Cooper

Most liked September 2020

De foto met de meeste likes in September is onderstaande. Genomen vanaf een bruggetje over een riviertje vlak bij ons hotel in het Oostenrijkse Wagrain. Wat we nog meer gedaan hebben in Oostenrijk lees je in mijn blog over de Jägersee.

Most liked Oktober 2020

Lola stal in de maand Oktober de show op instagram en sleepte de meeste likes binnen. En geef toe, dat is toch meer dan verdiend! Mijn prinsesje is een enorme koukleum en houdt heel erg van wegkruipen in dekentjes

Lola wrap - burrito

Most liked November 2020

De foto met de meeste likes in de maand november is er een van mijn nieuwe werkplek. Slaapkamer en werkkamer zijn omgeruild vanwege de ruimte. En we hebben gelijk van de mogelijkheid gebruik gemaakt om ook nieuwe vloeren te laten leggen en de boel weer lekker fris te latexen. Ondertussen hangt er ook mooie luxaflex en zijn alle kabels ook netjes weggewerkt.

Most liked December 2020

Zowel Aeon als Lola zijn twee graag gefotografeerde onderwerpen. In de maand december gaan ze vrijwel samen aan kop met het aantal likes. Mooi om het jaar mee af te sluiten 🙂

Wat waren jouw hoogtepuntjes van 2020?

Tags:

17 reacties op “12 most liked”

  1. Ha, mijn favoriet is ook die van oktober. Hoewel de reisfoto’s het bij mij ook goed doen. Enne, die vele likes voor de hardloopschoenen zijn vast om de waardering uit te spreken dat het jou wel lukt om die schoenen ook daadwerkelijk te gebruiken. Daarvoor zou ik die foto in ieder geval liken. 😉

  2. Leuk om te zien welke posts het meest populair waren! Vind het altijd interessant om dat van andere bloggers te zien. Maar stiekem klikte ik deze post voor iets anders aan: de kattenfoto’s. Wat zijn ze mooi! Mijn eigen kat is ook een cyperse en heeft wel weg van een van jouw katten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.