Meteen naar de inhoud
15 random feitjes
Home » 15 random feitjes over mij

15 random feitjes over mij

Het leek me wel eens leuk om 15 random feitjes over mij te delen. Vijftien feitjes die jij misschien nog helemaal niet weet. Of misschien ook wel. Of misschien zijn het wel feitjes die je totaal niet bij mijn persoontje verwacht.

15 random feitjes over mij

 1. ik ben gek op spulletjes voor onder de douche, scrubs, gels, foams. Maar ook haarmasker en gezichtsmaskers, ik heb er een zwak voor! Ik kan bij de gemiddelde drogisterij dan ook geen maat houden qua inkopen.
 2. Daarnaast ben ik redelijk voorzichtig qua make-up. Beetje Eyeliner en Mascara en dan vaak ook geeneens dagelijks.
 3. Ik word een beetje panisch als mijn telefoon-batterij onder de 40% belandt.
 4. Ik ben sowieso vergroeit met mijn iPhone. Je zult me zelden zonder zien.
 5. Mannen met lang haar. Yes please!!
 6. Mijn jeugdcrush is dan ook: Jon Bon Jovi
 7. Ik was vroeger een klein beetje een rock-meisje. Maar durfde niet helemaal deze kleding-stijl te gaan.
 8. De verste reizen die ik ooit maakte waren naar Florida en Suriname.
 9. Ik blog, als je de tussenpozen niet meerekent, eigenlijk best al lang. Het eerste bericht op dit blog (toen nog images-and-words.nl) dateert van 27 oktober 2006. Mijn aller eerste blogbericht ooit is zelfs van 7 oktober 2001. Helaas is deze niet bewaard gebleven.
 10. Als ik al een hond zou nemen, zou dat een boxer zijn. Geweldig dat enthousiasme van dit hondenras.
 11. Ik speel in een Sambaband. Ik sla me daar suf op een Tamborim en een Agogô.
 12. Sushi, daar mag je mij voor wakker maken.
 13. of rijstwafels met een dikke laag Nutella.
 14. Ik kan dus echt totaal niet op hoge hakken lopen. Lomp-alert!!
 15. Ik kan het gelukkig wel schuiven op het feit dat mijn steunzolen over het algemeen niet in hakken-schoenen passen 🙂

19 reacties op “15 random feitjes over mij”

 1. Hahahaha, jouw eerste blog, mijne ook zoiets, al heb ik geen datum meer, ik ben andersom gestart, met een eigen domein ooit, maar ja ex heeft dat eraf gegooid ooit ergens…. nou goed zitten we even lang op het blog 😉

  Ja, van die hakken, ik mag zo weer naar de orthopedische schoenmaker, zelf ontwerpen weer, heb nog nul folders ingekeken… woops 😉 Ik ga voor een goede wandelschoen, maar eerst even vragen of ik een tweede paar er direct achteraan mag..

  x

 2. Sheila @ beineffable.com

  Ik kom hier via door klikken op andere blogs (doe ik om de zoveel tijd om nieuwe blogs te ontdekken) en dan is dit meteen een leuke binnenkomer. Ik was ook gek op Jon Bon Jovi. Sowieso ga ik altijd nog steeds graag naar concerten van de Bon Jovi mannen, maar vooral vroeger was ik groot fan. En sushi… heerlijk! Ik zie ook een kopje boven in motorvakanties. Tof! Ik rijd ook motor, dus vind het altijd super om te zien dat andere vrouwen dat ook doen.

  1. Voorraad heb ik dus ook altijd zat. Een keer in de zoveel tijd neem ik me voor eerst eens alles op te maken voor ik nieuw koop. (Lukt alleen niet altijd)

 3. we moeten min of meer even oud zijn dan denk ik (give or take a few years)
  Eerste blog… goh ook al jaaaaren geleden bij mij!

 4. Wat een leuke feitjes zijn dit! Een hoop dingen hebben we geen overeenkomst mee, wel grappig aangezien we dezelfde naam hebben 😉

  PS: Ik wilde even melden dat ik het super leuk vind dat je weer bent gaan bloggen, ik kom hier graag 🙂

  Fijn weekend!

  1. Troost je, hoge hakken is ook niets voor mij. Lage blokhakjes lukt wel redelijk. Heb zelf ook steunzooltjes om de voeten te corrigeren en te ondersteunen. Jij ze al lang? Waar laat jij ze op-/aanmeten, Podoloog of Orthopedisch-Instrumentenmaker? Wat een bedragen tegenwoordig allemaal, niet normaal meer..

 5. Ik was trouw lezer van je eerdere blogs. Rond 2003-2005 blogde ik fanatiek. Daarna heb ik een pauze genomen, en nu alweer trouw blogger sinds 2008. Niet heel regelmatig, maar still going strong.

  Jon Bon Jovi vond ik pas een lekker ding toe hij zijn haar afknipte (rond Keep The Faith).

 6. Punt 14 en 15 zijn voor mij heel herkenbaar. Dus ook totaal niet mijn “hobby”. Leuke schoenen zelfs, lage blokhakjes, zijn tegenwoordig wel een stuk leuker en makkelijker te verkrijgen met een los en uitneembaar voetbed. Laat ik wel zeggen dat het allemaal niet goedkoop is. Veel hangt ook wel af wat voor soort steunzooltjes je aangemeten en voorgeschreven hebt gekregen. Die lange of de juist iets kortere 3/4-tjes, hoe ze ze hebben aan-/opgemeten en de afdrukken hebben gemaakt (belast/onbelast) en het materiaal niet te vergeten. Jij al lang steunzooltjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.