15 random feitjes over mij

15 random feitjes

Het leek me wel eens leuk om 15 random feitjes over mij te delen. Vijftien feitjes die jij misschien nog helemaal niet weet. Of misschien ook wel. Of misschien zijn het wel feitjes die je totaal niet bij mijn persoontje verwacht.

15 random feitjes over mij

 1. ik ben gek op spulletjes voor onder de douche, scrubs, gels, foams. Maar ook haarmasker en gezichtsmaskers, ik heb er een zwak voor! Ik kan bij de gemiddelde drogisterij dan ook geen maat houden qua inkopen.
 2. Daarnaast ben ik redelijk voorzichtig qua make-up. Beetje Eyeliner en Mascara en dan vaak ook geeneens dagelijks.
 3. Ik word een beetje panisch als mijn telefoon-batterij onder de 40% belandt.
 4. Ik ben sowieso vergroeit met mijn iPhone. Je zult me zelden zonder zien.
 5. Mannen met lang haar. Yes please!!
 6. Mijn jeugdcrush is dan ook: Jon Bon Jovi
 7. Ik was vroeger een klein beetje een rock-meisje. Maar durfde niet helemaal deze kleding-stijl te gaan.
 8. De verste reizen die ik ooit maakte waren naar Florida en Suriname.
 9. Ik blog, als je de tussenpozen niet meerekent, eigenlijk best al lang. Het eerste bericht op dit blog (toen nog images-and-words.nl) dateert vanΒ 27 oktober 2006. Mijn aller eerste blogbericht ooit is zelfs vanΒ 7 oktober 2001. Helaas is deze niet bewaard gebleven.
 10. Als ik al een hond zou nemen, zou dat een boxer zijn. Geweldig dat enthousiasme van dit hondenras.
 11. Ik speel in een Sambaband. Ik sla me daar suf op een Tamborim en een AgogΓ΄.
 12. Sushi, daar mag je mij voor wakker maken.
 13. of rijstwafels met een dikke laag Nutella.
 14. Ik kan dus echt totaal niet op hoge hakken lopen. Lomp-alert!!
 15. Ik kan het gelukkig wel schuiven op het feit dat mijn steunzolen over het algemeen niet in hakken-schoenen passen πŸ™‚


Geschreven door

Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee in alles wat mij bezighoudt!

19 Comments

 1. Jenn

  Leuke feitjes! Vergroeid met de iPhone, dat ken ik wel ja.

  Reply
 2. Morgaine

  Hahahaha, jouw eerste blog, mijne ook zoiets, al heb ik geen datum meer, ik ben andersom gestart, met een eigen domein ooit, maar ja ex heeft dat eraf gegooid ooit ergens…. nou goed zitten we even lang op het blog πŸ˜‰

  Ja, van die hakken, ik mag zo weer naar de orthopedische schoenmaker, zelf ontwerpen weer, heb nog nul folders ingekeken… woops πŸ˜‰ Ik ga voor een goede wandelschoen, maar eerst even vragen of ik een tweede paar er direct achteraan mag..

  x

  Reply
 3. Sheila @ beineffable.com

  Ik kom hier via door klikken op andere blogs (doe ik om de zoveel tijd om nieuwe blogs te ontdekken) en dan is dit meteen een leuke binnenkomer. Ik was ook gek op Jon Bon Jovi. Sowieso ga ik altijd nog steeds graag naar concerten van de Bon Jovi mannen, maar vooral vroeger was ik groot fan. En sushi… heerlijk! Ik zie ook een kopje boven in motorvakanties. Tof! Ik rijd ook motor, dus vind het altijd super om te zien dat andere vrouwen dat ook doen.

  Reply
 4. Adine @ LekkerLevenMetMinder.nl

  Die eerste is héél herkenbaar! En dan heb ik ook nog een jaar of wat bij een drogist gewerkt. In 2006. M’n voorraad is nu nog niet op…

  Reply
  • Saskia

   Voorraad heb ik dus ook altijd zat. Een keer in de zoveel tijd neem ik me voor eerst eens alles op te maken voor ik nieuw koop. (Lukt alleen niet altijd)

 5. mamasliefste

  Ik ben ook gek op Sushi en Jon Bon Jovi ook natuurlijk (stiekem draai af en toen nog steeds zijn CD’s)

  Reply
 6. Dhini.NL | Dhinivh (@DhiniNL)

  Superleuk weetje over jou. Nummer 3 zo ben ik ook πŸ˜€ Oh… ik ken je via je eerste blog images-and-words.nl Ik weet het niet of je mij ook ooit ken mij blog.

  http://dhini.nl

  Reply
  • Saskia

   Natuurlijk ken ik je blog. πŸ™‚

 7. kristofluyten

  we moeten min of meer even oud zijn dan denk ik (give or take a few years)
  Eerste blog… goh ook al jaaaaren geleden bij mij!

  Reply
 8. Sherr

  Super leuk idee om op je blog te doen! Misschien ook wel leuk voor mezelf

  Reply
 9. iliveformydreams.com

  Wat een leuke feitjes zijn dit! Een hoop dingen hebben we geen overeenkomst mee, wel grappig aangezien we dezelfde naam hebben πŸ˜‰

  PS: Ik wilde even melden dat ik het super leuk vind dat je weer bent gaan bloggen, ik kom hier graag πŸ™‚

  Fijn weekend!

  Reply
  • Saskia

   Dankjewel voor het lieve compliment πŸ˜€

 10. ekebrouwer

  Leuk om je te zo leren kennen! Tja, Bon Jovi…. Ik zwijmel even weg, haha.

  Reply
 11. Fie, Hola-Nova

  Hahaha die foto gerelateerde weetjes zijn te herkenbaar :p

  Reply
 12. Marcella

  Gaaf dat je in een samba band speelt! Ik kan ook niet op hoge hakken lopen hoor. Ook ik heb steunzolen en ben met mijn 1,79 gewoon ook lang genoeg πŸ˜‰

  Reply
  • Annemieke

   Troost je, hoge hakken is ook niets voor mij. Lage blokhakjes lukt wel redelijk. Heb zelf ook steunzooltjes om de voeten te corrigeren en te ondersteunen. Jij ze al lang? Waar laat jij ze op-/aanmeten, Podoloog of Orthopedisch-Instrumentenmaker? Wat een bedragen tegenwoordig allemaal, niet normaal meer..

 13. Paul

  Ik was trouw lezer van je eerdere blogs. Rond 2003-2005 blogde ik fanatiek. Daarna heb ik een pauze genomen, en nu alweer trouw blogger sinds 2008. Niet heel regelmatig, maar still going strong.

  Jon Bon Jovi vond ik pas een lekker ding toe hij zijn haar afknipte (rond Keep The Faith).

  Reply
 14. Annemieke

  Punt 14 en 15 zijn voor mij heel herkenbaar. Dus ook totaal niet mijn “hobby”. Leuke schoenen zelfs, lage blokhakjes, zijn tegenwoordig wel een stuk leuker en makkelijker te verkrijgen met een los en uitneembaar voetbed. Laat ik wel zeggen dat het allemaal niet goedkoop is. Veel hangt ook wel af wat voor soort steunzooltjes je aangemeten en voorgeschreven hebt gekregen. Die lange of de juist iets kortere 3/4-tjes, hoe ze ze hebben aan-/opgemeten en de afdrukken hebben gemaakt (belast/onbelast) en het materiaal niet te vergeten. Jij al lang steunzooltjes?

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Het is al een tijdje wat stiller op mijn blog. Wat niet wil zeggen dat ik stil zit! Integendeel. Ik ben hard aan de weg aan het timmeren. Mooie doelen aan het stellen (waar ik dat eerder niet deed) en deze ook aan het najagen. Ondernemerskriebels Toen begin vorig jaar...

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

Ik vind het altijd heerlijk om terug te kijken hoe mijn blog het heeft gedaan over het afgelopen jaar. Eind 2019 maakte ik een blog over hoe mijn blog en socials gegroeid waren. En zoals in die blog van 2019 ook al aangegeven, ik blog niet om de cijfertjes, maar het...

Dankbaarheidslijstje

Dankbaarheidslijstje

We leven in een hele rare tijd. Het sociale leven staat volledig op zijn kop en we mogen nog maar weinig dankzij die intelligente lockdown. Bij Jenn vond ik deze ochtend een mooi dankbaarheidslijstje. Volgens haar is het in tijden als deze beter om je te focussen op...