Home » 2011 – Een Overzicht

2011 – Een Overzicht

2011 – Een Overzicht

2011 loopt bijna ten einde en dus tijd voor een terugblik / overzicht. Ik vind het altijd leuk om even op een jaar terug te kijken. Eventuele mooie herinneringen ophalen. Even terugdenken naar dat ene. Maar ook de “o ja” momenten van de dingen die je alweer vergeten bent. Een blog bijhouden maakt dat net even wat makkelijker; duik je even mee de archieven in?

Januari en februari waren een rustige start van het jaar.
In maart vierden wij ons 12½ jarige huwelijk met een lekker lang weekendje ertussen uit.
April volgde en als ik alles zo terug lees dan zijn daar de eerste plannen boven komen borrelen.
Mei en juni waren vervolgens weer rustig. Het bestond vooral uit vakantie plannen maken en ‘die andere plannen’ uitdiepen. Tussen door deden we nog een motor-reisje naar de moezel met vrienden. Erg goed bevallen en daarom komt er in 2012 een mooie herhaling. Ik zal beloven deze keer wel mét foto’s en verslag.

Juli was de vakantiemaand. Heerlijk genoten van het mooie weer en dito wegen in de Alpen. Dat waren volgens mij de enige mooi weer-weken van een verder belabberde zomer met veel te veel regen.

In augustus geen blogjes geschreven door drukte en wat kleine gezondheisprobleempjes. en in september volgde een tipje van de sluier 🙂

Oktober 2011. De maand dat Images and Word 10 jaar bestond. Maar ook de maand dat ik de officiële start maakte met mijn eigen bedrijfje: SDzigns.nl

November en december waren vooral veel tijd steken in brainstormen over hoe SDzigns.nl tot een succes te maken. Reclame maken, netwerken en ideeën voor de toekomst uitdiepen.

Als ik alles zo terug kijk was 2011 een rustig jaar qua bloggen. Maar wel veel drukte in werk/privé sfeer. René die een mooie promotie maakt op zijn werk (gefeliciteerd schat). Druk is met zijn opleiding en daarnaast nog de nodige extra uurtjes draait als taxichauffeur. Er waren dagen bij dat we elkaar alleen ’s nachts in bed tegenkwamen. Ik die druk was met plannen uitdiepen, advies vragen, brainstormen over hoe een bedrijf te starten. Daarnaast moest er een website komen, een facebook pagina en wat al niet meer. Dat alles gewoon naast mijn 40-urige werkweek. Kortom, 2011 was vooral een jaar van erg véél werken!

Gelukkig na alle drukte, is er met kerst én oud en nieuw even tijd om samen te genieten. We hebben beiden vrij en geen verplichtingen. Even tijd voor elkaar! Afschakelen en klaarmaken voor een mooi en hopelijk succesvol 2012.

De boodschapjes voor kerst zijn binnen. Vanmiddag gaan we gezellig de stad in en vanavond sluiten we deze dag af met een gezellig etentje voor twee.

Fijne feestdagen en ik zie jullie terug in 2012! Tot dan waarschijnlijk even geen blogjes van mijn zijde.

3 Comments

 1. 23 december 2011 / 12:45

  Mooie site heb je ervan gemaakt, ik heb net eens even rondgekeken. Ik wens jullie een paar hele fijne dagen toe, geniet ervan.

 2. Serena
  24 december 2011 / 8:22

  Fijn he, via je blog is alles terug te lezen, net een dagboek!!! Ik heb ook iets minder geschreven dit jaar, beetje druk gehad. Mar blijf het nog steeds heel erg leuk vinden!!!
  Fijne feestdagen!!!

  Grtz Serena

 3. 24 december 2011 / 10:31

  Hele fijne feestdagen een een gezond en gelukkig 2012 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.