Getting Personal

2013 – Een overzicht

Op de valreep van 2013 toch nog een blogje van mijn hand, ook al had ik geschreven dat ik jullie pas volgend jaar weer van een nieuwe update zou voorzien. Voor wie het nog niet opgevallen is, ik heb hier en daar wat aan de lay-out gesleuteld. Ik ben nog niet helemaal tevreden, het zou dus best kunnen dat er nog wat dingen aangepast zullen worden. Maar terug tot de orde van de dag; een overzicht van het jaar 2013 met veel foto’s, want dat is de bedoeling van deze post.

Januari: Als ik zo mijn archieven erop na sla, een rustige eerste maand van het jaar. Ik ging vier dagen op cursus in Woerden en ik zette mijn gouwe ouwe in het zonnetje.

Februari: Ook de maand februari verliep redelijk rustig. Wél kochten we kaartjes voor Queensrÿche welke Nederland zou bezoeken voor een concert. In eerste instantie in april later werd dit concert verplaatst naar 1 november.

Maart: Een grote klus geklaard. Een opberg/rommelkamer omgetoverd tot luxe inloopkast met heel veel opberg ruimte. Nog elke dag loop ik met plezier deze kamer binnen. Verder post ik nog een recept voor een eenvoudige maar heerlijke cake. Meer is er qua blogjes niet meer uitgekomen. Langzaam aan is al te merken dat ik de zin in het bloggen begin te verliezen.

April: Ik kondig een pauze aan voor mijn blog.

Mei: Begin mei doe ik mijn eerste stapjes op hardloop gebied. De 5k helemaal lopen (wat mijn streven was) heb ik helaas niet gehaald door allerlei kleinere blessures. Wel val ik kilo’s af (in augustus ben ik 6 kg kwijt), omdat ik naast minimaal twee keer per week hardlopen, ook op de crosstrainer stap en daarnaast regelmatig een fitness videootje volg via fitnessblender of P90X. Ook let ik een heel stuk beter op mijn eten; vaker een salade of een lekkere smoothie in plaats van brood als lunch. Of ‘overnight oats’ als ontbijt.

Juni / juli: Eat, sleep rave work repeat!!
Ik heb niet het idee dat ik meer gedaan heb ik deze twee maanden.
18 juni is mijn verjaardag. Een dag dat het bloedje heet is. Ik heb die dag vrij en we besluiten de motoren eens uit te laten in de Duitse Eifel. Écht heerlijk op zo’n doordeweekse dag, want er is bijna geen mens op de weg.

Eind juni gaan we nog een weekendje weg met de motoren richting Hausen (Wied) kortbij Koblenz. Maar beiden zijn we zo ontzettend moe en overwerkt dat we onze slaap inhalen in het hotel. Weinig asfalt gezien, wel veel beddengoed en kussens.

Augustus: In augustus weer een klein huis projectje afgerond; het opknappen van ons terras. Oude plastic schroten verwijderd, plafondje gewit en mooie nieuwe houten wand geplaatst. Een nieuw lounge-achtig tuinsetje voor twee maakt het geheel af.

In het voorjaar van 2014 nog eens kijken naar een elektrische BBQ en dan is het helemaal klaar.

En natuurlijk nog onze vakantie naar het mooie zwarte woud.

September: 3 september 2013, mijn allerlaatste sigaret gerookt. *trots* Het gaat nog steeds goed al heb ik zo wel van ‘die momentjes’.

Dit jaar ook verdriet gekend. Mijn gouwe ouwe Ozzie is na 18 en een half jaar, op 9 september, terwijl wij niet thuis waren, rustig ingeslapen.

Oktober:

oktober verloopt ook weer rustig getuige mijn instagram. Enige noemenswaardige is de aanschaf van mijn nieuwe motorlaarzen. Ik heb ze helaas nog niet ‘voor het eggie’ kunnen uitproberen,

Eind oktober een hele dikke laag stof van mijn blog geblazen. Tijd voor een comeback. Ik heb er weer zin in en mijn hoofd loopt over met inspiratie.

November: De maand november begint goed met een goed concert van Queensrÿche en een leuk uitstapje richting Eindhoven. Verder start ik met persoonlijke maand-overzichtjes. November is hier terug te lezen.

December: een geweldig leuke maand. We gaan naar Euro Disney ter ere van het 40 jarig huwelijk van mijn ouders.

December is een uitstekende muziekmaand waar ik elk jaar weer enorm van geniet. Ik noem 3fm Serious Request, Top2000 a Gogo en mijn favoriet de Top2000. Vanmorgen nog ff heerlijk aangesteld in de auto op Thriller van Michael Jackson.

Fijn kerst gevierd met familie en vandaag natuurlijk oudjaarsdag.

Disneyland Paris

Tot slot: Op het overlijden van Ozzie na, was 2013 een prima jaar. Lekker veel hardlopen, beter en gezonder eten, 6 kilo kwijt. Een fijne vakantie met lieve vrienden. Gestopt met roken en een tweede vakantie in december. In december heb ik even een dipje gehad omdat ik door het stoppen met roken ook weer 7 kilo ben bijgekomen. Maar ach, we gaan de strijd met de kilo’s gewoon weer aan 🙂 en nu met een veel betere conditie!

Tot in 2014!

Niets van mij missen? Volgen kan via instagram, facebook en/of twitter.

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.