Home » 2015 – Een Overzicht

2015 – Een Overzicht

2015 – Een Overzicht

En, ook genoten van de kerstdagen? Ik in elk geval (gedeeltelijk) wel. Lekker rustig, geen gedoe. Gewoon genieten van wat vrije dagen, familie, gezelligheid, rust en lekker eten. Daarnaast werd ik wel belaagd door een fikse migraine aanval van enkele dagen.
Maar na de kerst is het langzaam tijd om je voor te bereiden op een nieuw jaar. En bij het starten van een nieuwe jaar is het ook tijd even terug te blikken op het voorgaande jaar.

Dus, net als (bijna alle) voorgaande jaren, ook dit jaar een overzicht.
Waar ik eerst dacht, “niet zo’n heel bijzonder jaar” blijkt het jaar 2015 toch wel mooie momenten te kennen.
Kijk je mee naar mijn 2015.

Januari

Graven in mijn geheugen werkt niet, dus daarom maar mijn maandoverzicht van Januari erbij genomen. De nadruk ligt die maand vooral op het vinden van een gezond ritme en dito levensstijl, ik probeer het hardlopen weer een op te pakken en ik heb een leuke DIY klus.
Qua blog had beleefde ik drukste dag van het jaar. Dat was januari 4 met 178 bezichtigingen. De meest populairste bericht die dag was Winactie: Images & Words Verwen Pakket.

Februari

Hardlopen, kettlebells, smoothies. Nieuwe hardloopschoenen. Lunchen met gezonde pannenkoeken. Ik heb de ‘sporty’ smaak goed te pakken in februari. Ik voel me goed. Ik voel me weer lekkerder in mijn velletje en dat is aan alles te merken. 🙂

Maart

Ik boekte hele mooie progressie met hardlopen. Publiceerde mijn bucketlist. Schreef het veel gelezen blog over mijn eerste 20 lessen met Evy. We maakten vakantie plannen, knuffelden met de poekies en we kochten een nieuwe auto! Mijn hele maandoverzicht vind je hier.

April

April 2015: De maand dat ik de 5k aantikte en de 30 lessen hardlopen met Evy afmaakte. Verder een lekker rustig maandje.

4 April - 5K Hardlopen
4 April – 5K Hardlopen

Mei

Een mooi cadeau van manlief en een heerlijk weekend weg naar de moezel samen met vrienden.

Mooi cadeautje van manlief
Mooi cadeautje van manlief

Juni

De maand dat we afscheid moeten nemen van ons kattenmeisje Senna.
We krijgen na bijna 15 jaar waterbed een nieuw bed. En ik vier mijn verjaardag in de ZiggoDome met een concert van Kiss gecombineerd met een weekendje A’dam.

Juli

Eind juni, begin juli is het tijd voor onze vakantie. Lekker een weekje ertussenuit op een fijn plekje in de buurt van Cochem. Even de rust opzoeken die we nodig hebben en het plan is om lekker veel motorkilometers te maken. De weergoden gooien echter wat roet in het eten. Het is gewoon té heet om te rijden. Dus onze plannen gooien we om naar lekker relaxen aan het zwembad.
Juli, augustus en september is het overigens heel rustig op mijn blog. Geen enkele blog geschreven en ik vind het eigenlijk best wel even lekker om geen verplichtingen te hebben.

Augustus

Belangrijkste wat er in augustus gebeurde, de aanschaf van onze Caravan. Over het hoe en waarom verwijs ik je graag naar deze blog.
Caravan

September / Oktober

Bestond vooral uit vele lange weekenden klussen in onze caravan. Het stulpje helemaal naar onze zin maken maar uiteraard ook genieten van de mooie omgeving, de rust en de mini-vakanties. Uiteraard doen we ook nog af en toe een rondje hardlopen om fit te blijven.

November

Op een of andere manier zijn de kilo’s die ik door het hele jaar heb weten weg te werken weer langzaam er bij geslopen. Tijd voor actie; ik schrijf me in bij een sportschool. En deze actie nog wat kracht bij te zetten: een hele week gezonde ontbijtjes en de aanschaf van een heuse Airfryer. Ik heb de vetbak a.k.a. friteuse niet meer gebruikt sindsdien.

December

We starten de maand met een heerlijk weekend naar Eindhoven waar we een nacht verblijven in een prachtig hotel met dito kamer met jacuzzi. Eindelijk kan ik ook mijn gewilde MacBook van mijn wishlist strepen. We zette de kerstboom op en genieten van de tijd thuis.

Dat was mijn jaar in vogelvlucht! Een mooi jaar met mooie momenten. Laten we hopen dat 2016 net zo mooi gaat worden.

9 Comments

 1. 30 december 2015 / 18:43

  Wat een mooie dingen heb je afgelopen jaar gedaan! Afscheid nemen van je huisdier lijkt mij echt ontzettend zwaar

 2. 30 december 2015 / 18:45

  Mooi overzicht. Lekker hardlopen en genieten van het leven. Bevalt de Airfryer? Fijn. Ik twijfel namelijk.

  Fijne jaarwisseling Saskia!

 3. 30 december 2015 / 19:35

  Leuk om te lezen. Een jaar vol mooie momenten, al is het afscheid nemen van je katje natuurlijk heel naar. Ik wens je veel goeds voor 2016, maak er een prachtig jaar van!

 4. 30 december 2015 / 21:51

  Mooi overzicht zo, met veel sportieve momenten en zo gaaf jullie caravan in Duitsland!
  Ik wens je een gezond en liefdevol 2016!

 5. Marion
  31 december 2015 / 9:50

  Leuk overzicht met die foto’s. Ik zit nu namelijk met een verrekte migraine, dus lezen gaat me niet zo goed uit. Ik ben zo stikjaloers op die caravan van jullie. Ooit hoop ik ook zo’n fijn stekje te hebben. Vanavond maar even die jackpot winnen dus 😉 Ik wens je een hele fijne jaarwisseling en voor 2016 heel veel liefde, geluk en gezondheid. X

 6. 31 december 2015 / 11:28

  Een heerlijk overzicht, en alleen Senna was wat minder, toen was je ook even weg, wat ik zo goed kan begrijpen, gelukkig kwamen de nieuwe poezen ook al snel, ja wij kattenliefhebbers kunnen niet zonder 😉 We gaan elke keer weer overstag, met soms een langere pauze. Een heel mooi jaar ook Saskia!

  Ik wens jou een heel mooie 2016 toe, dat al je wensen uit mogen komen en vooral genieten er weer bij komt kijken!

  X

 7. jackie
  31 december 2015 / 14:20

  heel mooi overzicht van een prachtig jaar,
  hardlopen heb je toch gewoon mooi ff goed gedaan he, zodra ik mijn astma onder controle heb wil ik in 2016 toch ook gaan hardlopen

  Fijn nieuwjaar voor jullie

 8. 31 december 2015 / 15:46

  Ondanks het verlies van Senna toch een jaar waar je met een glimlach op terug kunt kijken!

 9. Serena
  1 januari 2016 / 13:57

  Zitten zeker goede en leuke momenten tussen. Hopen dat 2016 nog beter mag worden!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.