2020 – de saaie cijfertjes op een rij
Getting Personal

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

Ik vind het altijd heerlijk om terug te kijken hoe mijn blog het heeft gedaan over het afgelopen jaar. Eind 2019 maakte ik een blog over hoe mijn blog en socials gegroeid waren. En zoals in die blog van 2019 ook al aangegeven, ik blog niet om de cijfertjes, maar het is wel strelend om te zien dat mijn blog wederom gegroeid is. Bij deze dan ook, in navolging van de post uit 2019, de saaie cijfertjes van 2020 op een rijtje.

De socials

Instagram

Mijn instagram groeide van 1047 eind 2019 naar 1200 volgers op het moment van schrijven.

Normaal gesproken kun je via deze pagina een best nine van instagram laten samenstellen. Maar na dagen proberen en klikken zonder resultaat heb ik besloten om het anders aan te pakken; ik maakte de blogpost met mijn 12 most liked foto’s.

most liked Instagram

Facebook

Op Facebook had ik van 451 volgers eind december 2019. Teller staat momenteel op 474. Een kleine stijging. Maar uiteraard blij met elke extra vind-ik-leuk!

Pinterest

Pinterest groeide hard. Van 145 volgers op 30 december 2019 naar 344 volgers momenteel. Deze zorgen voor 152,2k maandelijkse kijkers.

Blog

In 2020 schreef ik 39 blogs en kreeg daarop 470 reacties en 19 likes. En het aantal unieke bezoekers steeg volgens google analytics met 194,71%!!

Veel oude blogs blijven het goed doen en kregen mede door het hele corona-gedoe en lockdowns een enorme extra boost. Want men ging in 2020 massaal op zoek naar opruimtips en huishoudelijk gerelateerde artikelen. En de zomervakantie vierde men het liefst in een opgeknapte caravan in plaats van een hotel.

De toppers van 2020 zijn:

Van de blogs die ik in 2020 schreef waren onderstaande het meest populair:

Persoonlijk hoogtepunt van 2020!

2020. Het jaar waarin we in maart een bezoek brachten aan het indrukkende Auschwitz-Birkenau. Hoewel het geen prettig uitstapje is, is het wel een van mijn hoogtepunten van afgelopen jaar. De foto die ik maakte voor de poort is ook nog eens mijn meest geliked foto van het jaar 2020 op Instagram!

Auschwitz-Birkenau

Plannen voor 2021

Plannen voor 2021, die heb ik gewoon niet gemaakt. Niet op persoonlijk vak, niet qua reizen en ook niet qua blog. Eerst maar eens uit deze Corona-pandemie zien te komen zodat we weer normaal ons leven kunnen leven. En ook daadwerkelijk plannen kunnen maken!

Fijne jaarwisseling, #staysafe en tot in 2021!

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

21 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.