Home » Shoplog / Plog: 26 Mei in foto’s

Shoplog / Plog: 26 Mei in foto’s

Shoplog / Plog: 26 Mei in foto’s

26 Mei: “SHOPPUH!” stond er voor gisteren in de agenda. René had een nieuwe motorbroek nodig en er stonden nog enkele dingen meer op het lijstje. Duitsland heeft niet alleen véél meer keus, ook is de prijs vaak wat vriendelijker voor de beurs. Dus reden we rond half elf richting Aken.

Eerst naar Polo. Een nieuwe motor broek was snel gevonden. Tevens nog wat basic t-shirst, twee busjes kettingspray in meeneem-formaat en een paar nieuwe handschoenen voor mij.
Aangezien Wohnwelt Pallen drie deuren verder ligt, ook daar nog even naar binnen. Geen mega ronde, alleen even kijken naar een nieuw dekbed overtrek. Voor een dekbed overtrek niet geslaagd, maar wel naar buiten gelopen met twee witte heerlijk zachte en aaibare ‘kuscheldecke’ voor op de bank.

Daarna nog even richting Louis gereden om te kijken of mijn gewilde Triumph shirtje in de rekken zou hangen. Helaas, alleen te bestellen via de online shop. Terug in Maastricht hadden we eigenlijk wel zin in een hapje. Dus even een stop bij… 🙂

Daarna op naar de mediamarkt. Ik ben binnenkort jarig en had mijn cadeau al uitgezocht. Een e-reader! Bij de mediamarkt was de Sony PRST1, het apparaat waar mijn keuze op gevallen was, op dat moment in de aanbieding. Dus gelijk maar meegenomen. Nog wat kleine boodschappen gedaan in de naastgelegen supermarkt en op naar huis. Waar ik in het zonnetje mijn nieuwe speeltje heb uitgepakt.

’s Avonds de BBQ aan en genoten van een lekker stukje vlees, stokbrood en salade en een heerlijk wit Moezel wijntje.

Mijn nieuwe handschoentjes. Alpine Stars deze keer. Heerlijk soepel en zacht leder. Mijn oude Dainese handschoenen zijn alweer behoorlijk versleten. Inclusief een paar mooie gaten in de handpalm.

Volg:

4 Reacties

  1. 27 mei 2012 / 8:58

    Heerlijk he, die Instagramblogjes. Ik heb gisteren ook weer heel actief foto’s gemaakt. Fijne inspiratie voor een nieuw blogje. De mensen zullen wel gek worden van mijn foto’s…

    Ik ben nu ook mijn eReader aan het opladen. In de tuin zie je geen bal op de iPad, dus in de zomer is dat ding mijn beste vriendje.

    Wij gaan een heerlijk middagje van de tuin genieten lijkt me zo!!!

  2. 27 mei 2012 / 9:54

    Wij hadden onze keuze op Roermond laten vallen deze keer. En dat was geen slechte keuze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: