5 Dingen waar ik niet zonder kan

Gisteren poste ik een blog met een heleboel inspiratie voor nieuwe blogposts. Enkele ideeën die daar bij staan vond ik zelf eigenlijk te leuk om te laten liggen. Vandaag dan ook: 5 Dingen waar ik niet zonder kan.

Mijn man, mijn familie en mijn katten zijn uiteraard het belangrijkste in mijn leven. Zonder hun zou ik niet zijn wie ik nu ben. Maar er zijn ook dingen waar ik niet zonder kan. Of ja, dingen die ik liever niet zou willen missen in mijn leven.

5 Dingen waar ik niet zonder kan

Ja, ik geef het toe. Ik kan niet zonder mijn Iphone. Ik heb dat ding gewoon altijd bij me en ook veel te vaak in mijn handen. Instagram, facebook, de reacties op mijn blog, ik wil het liefste van alles op de hoogte blijven.

Muziek! Ik ben een enorme muziekliefhebber en heb als het ook maar even mogelijk is, heb ik de muziek aanstaan. We hebben verschillende spotify playlisten voor verschillende gelegenheden. En tijdens het werken heb ik het liefst de radio aanstaan op Radio 10 of Radio 2.

Mijn Auto. Het is een stukje luxe en hij staat meer stil dan hij rijd. Maar mijn auto geeft mij een stukje vrijheid om te gaan en te staan waar ik wil en wanneer ik dat wil.

5 Dingen waar ik niet zonder kan

Die kop koffie in de ochtend. Ik drink niet veel koffie. Op sommige dagen is het maar één mok Latte Macchiato. Maar ook al is het maar een kop, ik heb hem gewoon nodig.

Mijn dekentje tijdens een avondje banken. Van -10 tot +30 als ik op de bank hang is dat mét dekentje. Ja, ik ben soms raar 🙂

En jij? heb jij dingen waar je gewoon niet zonder kan?

Geschreven door

Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee in alles wat mij bezighoudt!

10 Comments

 1. Morgaine

  Ja, vast, al moet ik even nadenken, waar ik echt niet zonder kan, gezien mijn leven zo ondertussen opnieuw bewijst dat alles anders kan en ik ook zonder kan zelfs, maar dan is M. wel bij mij….. als hij er niet is, dekentje bank, mijn haakwerk, tv/radio, mijn foon om ons contact te behouden overdag, gedurende de dag tussendoor, hahaha

  Als hij er is, is hij mijn deken, haak ik niet, ligt de foon op tafel en vergeet ik hem, sterker nog, dan gaat de batterij 2 dagen mee met gemak! En dan nog, laad ik hem op terwijl er nog 48% in zit, maar kan ik niet zonder hem in mijn bedje, zijn armen om mij heen, nou ja… 😉

  X

  Reply
 2. Balou

  Muziek vind ik ook heerlijk, kan me soms helemaal opvrolijken!

  Reply
 3. henk

  Na jarenlang single te zijn geweest zou ik niet zo snel meer zonder S. kunnen…;-). verder zou ik moeilijk onder een jaarlijkse vakantie in de bergen kunnen. Gevoel als ik door de bergen loop; daar zou ik niet zonder kunnen. Qua spullen ben ik nergens dermate aan gehecht dat ik er niet zonder zou kunnen; het zijn maar spullen.

  Reply
 4. Jouvence.nl

  Leuk om te lezen! Ik kan niet zonder mijn Iphone, Laptop, muziek, mijn katten en mijn partner.

  Reply
 5. Sjoukje

  Ja, dat dekentje is voor mij ook onmisbaar!
  De auto is ook zeker herkenbaar. Bij mij staat de auto ook meer stil maar ik weet dat ik overal heen kan wanneer ik dat wil.

  Reply
 6. Nicole Orriëns

  Ik kan niet zonder mijn hardloopschoenen. Mijn dagelijkse looprondje heb ik echt nodig, en dus mijn schoenen ook.

  Reply
 7. Melissa

  Zonder telefoon, muziek, thee en dikke slobber trui, wille sokken, dekentjes en badjas kan ik echt niet zonder BRR wat koud nu

  Reply
 8. Deborah

  Leuk om te lezen.
  Ik zou echt niet zonder telefoon, boeken, mijn lief en dierenbende kunnen. Oh en ik kan niet zonder beweging. Ik moet gewoon in beweging blijven. Alleen maar stilzitten of niets doen daar wordt ik erg ellendig van. Misschien nog wel ellendiger dan het niet bij mij hebben van mijn phone haha.

  Reply
 9. Danielle

  Dingen waar ik niet zonder kan: Mijn pc, mijn telefoon en cola zero haha, maar die laatste valt onder verslaving waarschijnlijk.

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Het is al een tijdje wat stiller op mijn blog. Wat niet wil zeggen dat ik stil zit! Integendeel. Ik ben hard aan de weg aan het timmeren. Mooie doelen aan het stellen (waar ik dat eerder niet deed) en deze ook aan het najagen. Ondernemerskriebels Toen begin vorig jaar...

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

Ik vind het altijd heerlijk om terug te kijken hoe mijn blog het heeft gedaan over het afgelopen jaar. Eind 2019 maakte ik een blog over hoe mijn blog en socials gegroeid waren. En zoals in die blog van 2019 ook al aangegeven, ik blog niet om de cijfertjes, maar het...

Dankbaarheidslijstje

Dankbaarheidslijstje

We leven in een hele rare tijd. Het sociale leven staat volledig op zijn kop en we mogen nog maar weinig dankzij die intelligente lockdown. Bij Jenn vond ik deze ochtend een mooi dankbaarheidslijstje. Volgens haar is het in tijden als deze beter om je te focussen op...