6 Meest Favoriete Blogposts

Favoriete blogposts

Ik duik regelmatig mijn statistieken in om te ontdekken wat de favoriete blogposts zijn op mijn blog. Welke blogpost worden het meeste gelezen of waarop wordt het meest enthousiast gereageerd. Aan de hand daarvan probeer ik meer dezelfde soort blogs schrijven. Want schrijven voor publiek is uiteraard leuker dan dat er niemand je blog bezoekt.

Verrassend genoeg zijn alle populaire blogs van het afgelopen jaar, blogs die tips geven, of een werkwijze hoe je iets kunt aanpakken.

6 Favoriete Blogposts

Ik vind het leuk om dit soort blogposts te schrijven. Maar bijvoorbeeld ook blogpost met een persoonlijk tintje of een lijstje met favorieten. Binnenkort hoop ik een nieuwe blogpost te kunnen plaatsen over het pimpen en opknappen van onze caravan. En er staat een gave samenwerking in de planning.

Welke soort blogpost lees jij graag? Niet alleen hier, maar ook elders.

Ook leuk:

1 reactie

  1. Leuk idee om terug te kijken (en te delen) wat de favoriete posts waren. Push meldingen heb ik ook altijd uit staan van alle apps. Zo irritant vind ik dat. Behalve whatsapp. Maar daar staat wel het geluid van uit. Een klein icoontje vind ik al meer dan genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.