Muzikale Guilty Pleasures
Getting Personal

6 x Muzikale Guilty Pleasures

Ik blijf nog even in de nostalgische sfeer. Had ik het in een vorige blog nog over een fictieve 80’s party voor mijn verjaardag, vandaag deel ik mijn Muzikale Guilty Pleasures met jullie.

Een guilty pleasure…

  • is een heimelijk pleziertje; wordt heimelijk genoten. heeft vaak betrekking op popliedjes die volgens de algemene opinie ‘niet kunnen’
  • Muziek die dus eigenlijk niet kan, lekker fout is, maar waarvan je gewoon enorm geniet of gewoon lekker vrolijk van wordt.

Normaal hou ik van het wat stevigere genre, Heavy Metal en rock. Bands als Alter Bridge, Ayreon, Dream Theater, Iron Maiden, Metallica en Muse. Om even een kleine alfabetische opsomming te noemen. Mijn Guilty Pleasures liggen dan ook vooral buiten deze genres. Kijk en geniet je even mee van mijn 6 Muzikale Guilty Pleasures.

Muzikale Guilty Pleasures

The Rubettes – Sugar Baby Love

Het nummer Sugar Baby Love van The Rubetts is voor mij Guilty pleasure nummer 1. Gewoon keihard op in de auto en heel vals en hard meezingen.

ABBA – Dancing Queen

Volgens mij scoort deze heel hoog in elke Guilty pleasure lijst. Doet het goed op menig feestje, maar ook in de auto, of tijdens het poetsen, of koken. Eigenlijk doet deze het altijd wel goed. Mijn nummer drie: ABBA – Dancing Queen.

Wham! – Wake Me Up Before You Go-Go

Net zoals nummer twee doet mijn nummer drie het goed op bijna elk feestje. Dit nummer luister ik al sinds de lancering met veel plezier. Ik krijg er altijd spontaan goede zin van: Wham! – Wake Me Up Before You Go-Go

The Dolly Dots – Love Me Just A Little Bit More

Uit mijn vroege jeugd, bijna vergeten door het verstrijken van de tijd, maar zo af en toe komen ze weer op mijn playlist terecht. Lekker blij en lekker vrolijk!

Leila K – Got to Get

Dit liedje kon ik ooit van voor tot achter meezingen. Niet dat dat zo’n kunst is, maar vrolijk werd en word ik er nog steeds van. Daarom op nummer 5 van mijn Guilty Pleasures playlist: Leila K – Got to Get.

https://youtu.be/xmSKk4BVtZc

Spice Girls – Wannabe

Tot slot Muzikale Guilty Pleasure nummer 6. Deze komt uit de periode van de girl- en boybands. Iets waar ik totaal niets mee had qua muziek. Want ik was immers een stoere rock-chick die absoluut niet naar dit soort muziek luisterde *kuch*.

Muzikale Guilty Pleasures

 Ik heb bekend, mijn zes Muzikale Guilty Pleasures heb ik met de buitenwereld gedeeld. Doe je mee? Wat is jouw Ultieme Muzikale Guilty Pleasure? Ik zie ze graag terug in de comments 🙂

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

13 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.