7 Favoriete blogposts van 2014

Na het zien van verschillende top zoveel lijstjes op verschillende blogs ook maar eens mijn archieven in gedoken en uitgezocht wat jullie de leukste posts van 2014 vinden. Ik ben uitgegaan van het aantal reacties op een blogpost. Daaraan hecht ik persoonlijk meer waarde aan dan een hoge ranking bij Google en het verkeer wat via deze zoekmachine binnen komt.

De 7 favoriete blogpost van 2014 zijn:

 1. De meest recente spam je blog. Niet echt verrassend want op zulke blogs wordt nu eenmaal veel gereageerd, ook door mensen die je daarna nooit meer terugziet. Maar sommigen blijven ook gezellig terugkomen.
 2. Met stip op 2: Poekie Perikelen. Over het kattenkwaad wat mijn lieve poekies regelmatig uithalen.
 3. Verrassend: de plog van 4 november. Over hoe een dag ineens zoveel anders kan verlopen. Gezellig was hij wel.
 4. Ik schreef een stukje over hoe je blogloving nuttiger kunt gebruiken.
 5. Diary: Random Thoughts n’ lotsa Tea #3. De babbelblogs, ze vallen goed in de smaak. Ook de voorgangers en opvolgers van deze deel drie doen het uitstekend qua reacties.
 6. Een blogje uit januari 2014: A blog a day. Mijn gedachten/ideeën over het waarom wel of niet dagelijks bloggen.
 7. Mijn november 2014. Mijn maandoverzichten blijven ook elke maand weer een leuk aantal reacties opleveren. De maand november voert deze lijst aan.

Favoriet zijn dus veelal de persoonlijke dingen zoals de gedachtespinsels, persoonlijke verhalen, maandoverzichten en plogs. Posts die de echte persoon achter de blog tonen. Maar ook de handige tips met betrekking tot bloggen en de nauw aanverwanten zaken.

Ik ga mijn best doen dit soort blogs te blijven schrijven.

Geschreven door

Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee in alles wat mij bezighoudt!

14 Comments

 1. patrician46

  Leuk zo’n overzicht van de populairste blogposts. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik een hele tijd vrijwel geen blogs heb gelezen, dus ik ga je top 7 eens op mijn gemak teruglezen.

  Reply
 2. Flavie

  Bij gelegenheid ga ik eens piepen naar je favoriete blogposts… ik kijk al uit naar de komende in 2015! 🙂

  Reply
 3. Sammie

  Leuk overzicht, ik vind persoonlijke blogs ook altijd het leukst om te lezen!

  Reply
 4. Jenn

  Leuk overzicht!

  Reply
 5. Petra

  Persoonlijke posts zijn ook hier favoriet. Ik ken nog niet alle posts. Zal ze straks nog eens lezen.

  Reply
 6. Northflix

  Bij jou scoren dus ook de persoonlijke dingen het beste?
  Grappig, hè?! Soms verbaasd het me dat het mensen boeit wat ik, een onbekende, aan het uitspoken ben.

  Reply
 7. Deisy

  Wat leuk om zo’n overzicht te zien: geeft je ook gelijk een mooie kijk in waar je publiek goed op reageert. November was wel hip bij jou: zowel een plog als een maandoverzicht hihi, leuk dame!

  Reply
 8. www.jouvence.nl

  leuk zo’n overzichtje, ga meteen even kijken bij poekie perikelen 😉 xx

  Reply
 9. jackiedeklerk

  persoonlijke post zijn ook het leukst (maar soms ook het lastigste 😉 )
  Op naar een mooi, nieuw blogjaar…

  Reply
 10. Wanda

  Persoonlijke blogs blijven ook gewoon leuk om te lezen, het geeft toch weer hoe een blogger is en op die manier leer je iemand steeds wat meer kennen. Op naar weer een mooi blogjaar!

  Reply
 11. Xaviera

  Leuk om je overzicht te zien! Die poekie perikelen post vond ik erg leuk om te lezen!

  Reply
 12. Dennis

  Persoonlijke blogs zijn altijd het leukste om te lezen. Daar gaat het tenminste ergens over en word er niet een één of andere lipstick je aangesmeerd, lol. Leuk overzichtje!

  Reply
 13. Marcella

  Leuk om te lezen. Ik vind je maandoverzichten ook erg leuk!

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Het is al een tijdje wat stiller op mijn blog. Wat niet wil zeggen dat ik stil zit! Integendeel. Ik ben hard aan de weg aan het timmeren. Mooie doelen aan het stellen (waar ik dat eerder niet deed) en deze ook aan het najagen. Ondernemerskriebels Toen begin vorig jaar...

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

Ik vind het altijd heerlijk om terug te kijken hoe mijn blog het heeft gedaan over het afgelopen jaar. Eind 2019 maakte ik een blog over hoe mijn blog en socials gegroeid waren. En zoals in die blog van 2019 ook al aangegeven, ik blog niet om de cijfertjes, maar het...

Dankbaarheidslijstje

Dankbaarheidslijstje

We leven in een hele rare tijd. Het sociale leven staat volledig op zijn kop en we mogen nog maar weinig dankzij die intelligente lockdown. Bij Jenn vond ik deze ochtend een mooi dankbaarheidslijstje. Volgens haar is het in tijden als deze beter om je te focussen op...