Getting Personal

7 Favoriete blogposts van 2014

Na het zien van verschillende top zoveel lijstjes op verschillende blogs ook maar eens mijn archieven in gedoken en uitgezocht wat jullie de leukste posts van 2014 vinden. Ik ben uitgegaan van het aantal reacties op een blogpost. Daaraan hecht ik persoonlijk meer waarde aan dan een hoge ranking bij Google en het verkeer wat via deze zoekmachine binnen komt.

De 7 favoriete blogpost van 2014 zijn:

  1. De meest recente spam je blog. Niet echt verrassend want op zulke blogs wordt nu eenmaal veel gereageerd, ook door mensen die je daarna nooit meer terugziet. Maar sommigen blijven ook gezellig terugkomen.
  2. Met stip op 2: Poekie Perikelen. Over het kattenkwaad wat mijn lieve poekies regelmatig uithalen.
  3. Verrassend: de plog van 4 november. Over hoe een dag ineens zoveel anders kan verlopen. Gezellig was hij wel.
  4. Ik schreef een stukje over hoe je blogloving nuttiger kunt gebruiken.
  5. Diary: Random Thoughts n’ lotsa Tea #3. De babbelblogs, ze vallen goed in de smaak. Ook de voorgangers en opvolgers van deze deel drie doen het uitstekend qua reacties.
  6. Een blogje uit januari 2014: A blog a day. Mijn gedachten/ideeën over het waarom wel of niet dagelijks bloggen.
  7. Mijn november 2014. Mijn maandoverzichten blijven ook elke maand weer een leuk aantal reacties opleveren. De maand november voert deze lijst aan.

Favoriet zijn dus veelal de persoonlijke dingen zoals de gedachtespinsels, persoonlijke verhalen, maandoverzichten en plogs. Posts die de echte persoon achter de blog tonen. Maar ook de handige tips met betrekking tot bloggen en de nauw aanverwanten zaken.

Ik ga mijn best doen dit soort blogs te blijven schrijven.

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

14 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.