Over Saskia en saskiadenkers.nl

Van persoonlijk blog, naar lifestyle & travel blog naar alleen travel, oftewel reisblog.

Want als ik iets gaaf vind om te doen is het de wereld ontdekken en daarover vertellen. Helemaal als dit dan ook nog kan combineren met mijn andere grote hobby, fotografie.

En wie ik ben? Ik ben Saskia. Geboren en getogen in het mooie Maastricht. Ik woon daar met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola.

Ik reis graag, maar ben ook een ontzettende huismus. Ik hou ervan thuis te zijn en vanuit huis te werken. Naast 24 uur in loondienst werk ik ook nog als ZZP’r. Met mijn bedrijf, VA-Saskia, ondersteun ik als technisch Virtual Assistant andere ondernemers en ook bloggers met WordPress. En daarnaast doe ik een stukje branding fotografie. Kortom, ik hou me wel bezig.

Motorrijden

Ik heb een tijd fanatiek motor gereden. van 2006 tot ongeveer 2018. Daarna liet mijn lijf mij een beetje in de steek. Maar in mijn motorrij tijdperk, zodra het weer het een beetje toeliet, haalde ik mijn grootste hobby van stal: mijn Triumph Tiger. Ik woon wat dat betreft op een prima locatie, want Ardennen en Eifel liggen op steenworp afstand. ’t Rijden op mijn motor liet mij even de stress van alle dag vergeten! Van dagtochten en weekendjes weg naar complete vakanties richting bergachtige gebieden.

Update Augustus 2023: iets met bloed dat kruipt waar het niet gaan kan. Hoewel ik zelf niet meer rij, gaan we tegenwoordig wel weer regelmatig op pad met een gehuurde motor.

Je vindt alle motor gerelateerde blogs terug in de categorie motorrijden.

 

De wereld ontdekken

De wereld ontdekken doe ik nog steeds erg graag. En van (bijna) al mijn mooie reizen maak ik graag blogs. Middels het menu vind je makkelijk terug waar ik al geweest ben.

Vragen? Stel ze mij gerust via het contactformulier. Zoek je een samenwerking met een enthousiaste reislogger, kijk dan eens op de pagina samenwerken.

Over Saskia - SaskiaDenkers.nl - Reisblog

Wat leuke feitjes over mij.

  • Ik ben iemand die geniet van de goede dingen van het leven, een echte bourgondiër dus.
  • In 2001 ben ik begonnen met bloggen.
  • Ik ben al een paar keer gestopt met bloggen. Maar op een of andere manier kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Lesje geleerd, stoppen doe ik dus niet meer.
  • Ik ben een ontzettende muziekliefhebber met de voorkeur voor het stevige (metal/hardrock) genre.
  • Ik heb een tijdje een sta-caravan gehad in de mooie Duitse Eifel. Dit was een super leuke tijd, maar ook hier bleek, elke keer terug naar hetzelfde plekje, hoe mooi ook, is niks voor mij.
Saskia Denkers - Reisblog / Travelblog

SaskiaDenkers.nl - Reisblog.
Hi daar en welkom! Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten.

Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee op ontdekkingstocht naar de mooie plekjes op de wereld.