Als ik iets gaaf vind om te doen is het de wereld ontdekken en daarover vertellen. Helemaal als dit dan ook nog kan combineren met mijn andere grote hobby, fotografie. Maar ik hang ook heel graag de huismus uit. In deze blog komt dat allemaal samen.

En wie ik ben? Ik ben Saskia. Geboren en getogen in het mooie Maastricht. Ik woon daar met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola.

Ik hou ervan thuis te zijn en vanuit huis te werken. Naast 24 uur in loondienst werk ik ook nog als ZZP’r.
Met mijn bedrijf, VA-Saskia, ondersteun ik als technisch Virtual Assistant andere ondernemers en ook bloggers met WordPress. En daarnaast doe ik ook branding fotografie. Kortom, ik hou me wel bezig.

Motorrijden

Ik heb een tijd fanatiek motor gereden. van 2006 tot ongeveer 2018. Daarna liet mijn lijf mij een beetje in de steek. Ik woon wat dat betreft op een prima locatie, want Ardennen en Eifel liggen op steenworp afstand. ’t Rijden op mijn motor liet mij even de stress van alle dag vergeten! Van dagtochten en weekendjes weg naar complete vakanties richting bergachtige gebieden.

Update Augustus 2023: iets met bloed dat kruipt waar het niet gaan kan. Hoewel ik zelf niet meer rij, gaan we tegenwoordig wel weer regelmatig op pad met een gehuurde motor. Je vindt alle motor gerelateerde blogs terug in de categorie motorrijden

De wereld ontdekken

Van (bijna) al mijn mooie reizen maak ik graag blogs. Niet alleen naslag werk voor mezelf, maar ook om anderen te informeren dat er zoveel moois op de wereld te te ontdekken valt.
Middels het menu vind je makkelijk terug waar ik al geweest ben.

Vragen? Stel ze mij gerust via het contactformulier.

Zoek je een samenwerking met een enthousiaste lifstyleblogger, kijk dan eens op de pagina samenwerken.

Over Saskia - SaskiaDenkers.nl - Reisblog

Wat leuke feitjes over mij.

  • Ik ben iemand die geniet van de goede dingen van het leven, een echte bourgondiër dus.
  • In 2001 ben ik begonnen met bloggen.
  • Ik ben al een paar keer gestopt met bloggen. Maar op een of andere manier kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Lesje geleerd, stoppen doe ik dus niet meer.
  • Ik ben een ontzettende muziekliefhebber met de voorkeur voor het stevige (metal/hardrock) genre.
  • Ik heb een tijdje een sta-caravan gehad in de mooie Duitse Eifel. Dit was een super leuke tijd, maar ook hier bleek, elke keer terug naar hetzelfde plekje, hoe mooi ook, is niks voor mij.