Meteen naar de inhoud
Home » About

About

SaskiaDenkers.nl is het persoonlijk blog van Saskia Denkers. Ja, verrassend hé. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

En wie ik ben? Ik Ben Saskia. Geboren en getogen in het mooie Maastricht. Ik woon daar met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola.

Motorrijden

Zodra het weer het een beetje toelaat haal ik mijn grootste hobby van stal: mijn Triumph Tiger. Ik woon wat dat betreft op een prima locatie, want Ardennen en Eifel liggen op steenworp afstand. ’t Rijden op mijn motor laat me even de stress van alle dag vergeten! Van dagtochten en weekendjes weg naar complete vakanties richting bergachtige gebieden.

Camping Life

Mijn man en ik hebben sinds augustus 2015 een sta-caravan aangeschaft in de Duitse Eifel, vlak bij de grens van Luxemburg. Deze zijn we als de tijd het toelaat steeds meer ons outdoor-paleisje aan het maken. Onder het kopje Glamping lees je daar alles over.

Om in beweging te blijven en mijn gewicht binnen de perken te houden loop ik regelmatig een rondje hard of ik hang wat aan de gewichten in de sportschool. Daarnaast heb ik een grote liefde voor muziek, ben ik gek op films en series kijken. En verder mag je mij altijd wakker maken voor Sushi.