Aeon en Lola ½ jaar

Vandaag worden ze alweer een ½ jaar oud, wat vliegt de tijd! Vorige week mijn spiegelreflex eens onder een dikke laag stof vandaan getoverd. Tijd voor wat mooiere plaatjes dan die vanaf mijn iPhone. Want fotograferen doe ik nog steeds graag, alleen veel te weinig! Ter vergelijking eerst wat “oudere” foto’s! Hoe klein waren ze toen!

Aeon en Lola
Aeon en Lola

Lola

Lola heeft volgens mij haar roeping als modelletje gemist 😉

Aeon

Aeon is wat wispelturiger en blijft niet zo makkelijk zitten als Lola. Moeilijker op de foto te zetten.

Senna

Senna (deze dame is 16½ jaartjes oud!) laat zich normaal gesproken helemaal niet graag fotograferen. Toch nog deze weten te maken, zo heel stiekem 🙂

Geschreven door

Mijn naam is Saskia. Ik woon in het mooie Maastricht samen met mijn man en twee katten. In het dagelijkste leven ondersteun ik ondernemers met hun online zichtbaarheid: VA-Saskia. Op dit blog neem ik je als reislustige veertiger graag mee in alles wat mij bezighoudt!

12 Comments

 1. Denise

  Wat een schatjes!

  Reply
 2. Danielle

  Mooie foto’s hoor. Onze Bella laat zich ook niet graag op de foto zetten. Jammer dan onze poes zo eigenaardig is anders hadden we er nog een kitten bij genomen.

  Reply
 3. Sas

  Wat een lieffies. Mooie foto’s

  Reply
 4. Nicetobeout

  Wat een knapperds! Ze zien er gezond en blij uit.

  Reply
 5. Flavie

  Wat een lieverdjes!

  Reply
 6. Mieke

  Wat zijn het toch schatjes. Mooie foto’s!

  Reply
 7. Wanda

  Ohhhh… mooi joh! Mijn kat verdwijnt altijd erg rap als ik in haar buurt kom met mijn toestel, zelfs voor m’n mobiele gaat ze op de loop…

  Reply
  • Saskia

   Wat jammer! Altijd wel leuk om wat mooie plaatjes te hebben. Moet wel toegeven, deze shoot heeft ook wel nodige geduld gekost. Was niet iets van een kwartiertje klikken en klaar.

 8. Serena

  Hoe houd je ze uit elkaar?!

  Reply
  • Saskia

   Eigenlijk best makkelijk. Aeon is véél groter dan zijn zus. Lola heeft een ondeugend streep op haar neus. Verder is er toch wel verschil in tekening; Lola is meer tijger, Aeon is wat zwarter en minder tijger.

 9. Marcella

  Wat een onwijs moooooie beestjes heb je toch! Ook Senna is een beauty! Geniet van alle drie!

  Reply
 10. Tim

  hele mooie foto’s Saskia. Ben er zelfs ontroerd van!!

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Ook leuk om te lezen

gerelateerde artikelen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Life Lately #14 – Even bijkletsen

Het is al een tijdje wat stiller op mijn blog. Wat niet wil zeggen dat ik stil zit! Integendeel. Ik ben hard aan de weg aan het timmeren. Mooie doelen aan het stellen (waar ik dat eerder niet deed) en deze ook aan het najagen. Ondernemerskriebels Toen begin vorig jaar...

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

2020 – De saaie cijfertjes op een rij

Ik vind het altijd heerlijk om terug te kijken hoe mijn blog het heeft gedaan over het afgelopen jaar. Eind 2019 maakte ik een blog over hoe mijn blog en socials gegroeid waren. En zoals in die blog van 2019 ook al aangegeven, ik blog niet om de cijfertjes, maar het...

Dankbaarheidslijstje

Dankbaarheidslijstje

We leven in een hele rare tijd. Het sociale leven staat volledig op zijn kop en we mogen nog maar weinig dankzij die intelligente lockdown. Bij Jenn vond ik deze ochtend een mooi dankbaarheidslijstje. Volgens haar is het in tijden als deze beter om je te focussen op...