Getting Personal

Aeon en Lola ½ jaar

Vandaag worden ze alweer een ½ jaar oud, wat vliegt de tijd! Vorige week mijn spiegelreflex eens onder een dikke laag stof vandaan getoverd. Tijd voor wat mooiere plaatjes dan die vanaf mijn iPhone. Want fotograferen doe ik nog steeds graag, alleen veel te weinig! Ter vergelijking eerst wat “oudere” foto’s! Hoe klein waren ze toen!

Aeon en Lola
Aeon en Lola

Lola

Lola heeft volgens mij haar roeping als modelletje gemist 😉

Aeon

Aeon is wat wispelturiger en blijft niet zo makkelijk zitten als Lola. Moeilijker op de foto te zetten.

Senna

Senna (deze dame is 16½ jaartjes oud!) laat zich normaal gesproken helemaal niet graag fotograferen. Toch nog deze weten te maken, zo heel stiekem 🙂

Ik ben Saskia en woon in het mooie Maastricht met mijn man René en de twee katten Aeon en Lola. Op dit blog vind je een vrolijke mix over over alles waar ik als veertig plusser, blij en gelukkig van word.

12 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.